Se næste års Tour de France-rute

Ekstra Bladets sportsjournalist Brian Askvig og den tidligere cykelstjerne Michael Rasmussen vurderer ruten for Tour de France 2016. Se med her

Hør Ekstra Bladets Tour-reporter Brian Askvigs bud på favoritterne i næste års Tour de France her.

Ruten til Tour de France 2016 bliver offentliggjort i dag.

Der er som altid store forventninger til den rute, som arrangørerne har lagt, hvor der altid bliver gættet på livet løs.

Får vi en bjergenkeltstart, kommer der brosten igen, hvor mange sprinteretaper er der, og kommer Mont Ventoux med på Tour-kortet igen?

Som altid er der lækket forskellige oplysninger om, hvor Touren går hen næste sommer. Men vi bliver alle sammen klogere til formiddag.

En etape, som rygterne peger på bliver en realitet, er en bjergetape med mål i Arcalas. En etape som Ekstra Bladets cykelekspert Michael Rasmussen ser frem til, hvis det skulle blive en del af Touren næste år.

- Der bliver formentlig et gensyn med Arcalis i Andorra, som Jan Ullrich vandt på i 1997. Det var dengang, det definitive tronskifte på Telekom skete, hvor Ullrich kørte fra Riis. Feltet lander formentlig der den 10. juli, og det kan meget vel gå hen og blive en af Tourens mest afgørende etaper, siger Rasmussen.

Vi bliver alle sammen klogere i dag.


Her er bookmakernes foreløbige odds på Tour de France 2016.

0 kommentarer
Vis kommentarer