Seerne raser: Afbrød LIVE-sending to kilometer fra mål

Eurosport 2 havde reklameret med cykling, men med to kilometer tilbage af etapen måtte de skifte til fodbold, og det har fået cykelfans op i det røde felt

Alberto Contador foran rivalen Alejandro Valverde på kongeetapen af det spanske etapeløb Ruta del Sol. Foto: Presse Sports - L'Equipe
Alberto Contador foran rivalen Alejandro Valverde på kongeetapen af det spanske etapeløb Ruta del Sol. Foto: Presse Sports - L'Equipe

Der var lagt op til en storstilet duel mellem stjernenavne som Alberto Contador, Thibaut Pinot og Alejandro Valverde i det spanske etapeløb Ruta del Sol, de stjernerne skulle afgøre tingene mellem sig på etapeløbets kongetape, men den sidste del blev de danske cykelfans snydt for.

Eurosport 2 sendte etapen, men da der manglede to kilometer, så cuttede kanalen forbindelsen, og dermed udeblev det allervigtigste for enhver sportsfan - nemlig afgørelsen.

Det fik selvfølgelig de entusiastiske cykelseere til at fare i flint og forbande kanalens prioriteringer. Dette er blot et udpluk af de vrede reaktioner på Eurosports Facebookside.

 

Etapen var på forhånd udråbt til den mest spændende i årets udgave af Ruta del Sol, som har fem etaper. Målet lå placeret næsten 1300 meter over havets overflade, så der var store forventninger til afslutningen.

Det blev da også de helt store kanoner, der sloges om etapesejren, men det var Pinot, der trak det længste strå. Han kom ind foran Contador, der i øvrigt kører sit første etapeløb for sit nye hold Team Trek-Segafredo.

Spanieren, der tidligere har vundet alle de tre Grand Tours, overtog føringen i løbet efter sin andenplads.

Eurosport: Derfor måtte vi skifte
Men alt det gik seerne altså glip af, fordi Eurosport skiftede over til fodbold. Nu lægger kanalen sig fladt ned og erkender, at de lavede et sats, der ikke lykkedes.

- Det er selvfølgelig en irriterende situation for seerne til cyklingen, og det beklager vi. Vi vurderede, at løbet ville være afsluttet i god nok tid til, at vi kunne nå både det og fodboldkampen. Det viste sig ikke at være tilfældet, lyder det fra Ketil Berg-Sørensen, der er Channel manager på Eurosport, i en mail.

Fodboldkampen var et Europa League-opgør mellem FC Krasnodar og Fenerbahçe med Simon Kjær på holdet. Det kunne kanalen ikke komme udenom at sende. 

- Sagen er den, at vi er forpligtet til at vise fodbolden, og det er grunden til, at vi stillede om, skriver han til Ekstra Bladet.

Løbet genudsendes i øvrigt i morgen tidlig kl. 8, oplyser kanalen.

Helle Smidstrup fortsætter på Viasat - bare ikke med dækning af Superligaen. (Foto: Heidi Maxmiling/TV3 Dansk fodbold Populær tv-vært valgt fra: Kæresten var i vejen

Tom Brady og New England Patriots 
Foto: AP/Darron Cummings Spil nyheder Vandt stort på Super Bowl - bookmaker annullerer

32 kommentarer
Vis kommentarer