Annonce:
Annonce:

Skandaløse scener: Motorcykel-styrt ved at gå helt galt

En motorcykel bragede ind i tilskuerne og var tæt på at skabe kaos i E3 Saxo Bank Classic

Annonce:
Følg Cykling

Det kunne være gået HELT galt.

E3 Saxo Bank Classic blev afgjort i en hæsblæsende finale med Wout van Aert, Tadej Pogacar og Mathieu van Der Poel i hovedrollerne, men med omkring 38 kilometer til mål var en motorcykelfører ved at stjæle showet.

På tv-billederne kunne man se, at de tre cykelstjerner blev nødt til at bremse hårdt op og var faretruende tæt på at køre ind i en motorcykel, der lå midt på den smalle brostensvej.

Nu viser videoer på de sociale medier, hvordan motorcyklen var tæt på at brage ind i de mange tilskuere, da havde fundet vej til landevejen.

Motorcykelføreren mistede fuldstændig kontrollen over sit køretøj og væltede nærmest ind i tilskuerne. Heldigvis så det ud til, at ingen kom noget til.

Katastrofen udeblev heldigvis, og dermed kunne Wout van Aert snuppe sejren foran sine konkurrenter ved målstregen i Harelbeke.

Belgieren vandt løbet for andet år i træk og slog Mathieu Van der Poel i spurten med Tadej Pogacar lige i hælene.

Løbet er kendt som den lille udgave af Flandern Rundt, da den køres på nogle af de samme strækninger, og det fungerer derfor som en slags opvarmning til Flandern Rundt, der køres næste søndag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: