Annonce:
Annonce:

Skelde sadler om: Forsøger med nyt cykelhold

Michael Skelde har ingen planer om at parkere sine visioner inden for cykelsporten, selv om han i det forgangne år blev fyret fra Team Stölting

Michael Skelde vender ikke cykelsporten ryggen, selv om Cult Energy måtte lukke ned. Han har taget hul på et nyt projekt. (Foto: Claus Bonnerup)
Michael Skelde vender ikke cykelsporten ryggen, selv om Cult Energy måtte lukke ned. Han har taget hul på et nyt projekt. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Han er i overført betydning blevet væltet af cyklen nogle gange. Men Michael Skelde har det med at finde vej tilbage til sadlen. Komme på hjulene igen. Rulle ud i nye projekter.

Og nu er den tidligere ejer af Team Cult Energy så atter på banen, og det sker med små armbevægelser, omend visionerne er store.

Skelde har ifølge Horsens Folkeblad valgt at takke ja til at stå i spidsen for talentudviklingen på et nystartet projekt kaldet Cycling Horsens, der skal munde ud i etableringen af et regulært cykelhold i 2017.

Sammen med Søren Vig, der er formand i Cycling Horsens, skal Skelde forsøge at etablere et bæredygtigt kuld af ryttere, men først og fremmest er det økonomien, som kommer i fokus.

- Jeg vil gerne arbejde med talentudvikling og mennesker. Det er det, jeg brænder for. Selvfølgelig vil vi også gerne lave sportslige resultater, men det handler i første omgang om at skabe et økonomisk fundament, så vi ved, hvad vi har mulighed for, siger Michael Skelde.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan finde både ryttere og ledere til et cykelhold, når vi har fået skabt fundamentet, og det er det, jeg skal bruge de kommende måneder til, men vi kommer ikke til at stå 1. december uden at vide, hvad der skal ske, fortæller han.

Skelde træder ind i det nye job bare fem uger efter, han blev fyret på Team Stölting, der i december stod til at fusionere med Team Cult Energy, men endte med at stå alene, da det danske firma valgte at droppe planerne om et sponsorat.

Kyllingen: Derfor var 2015 et sort år

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: