Annonce:
Annonce:

Skibbys vilde forhold: - Vi knaldede hele tiden

Jesper Skibby og hans kæreste har lukket op om dengang, de mødtes, og der var rigeligt med fart på i parrets unge dage

Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Cykling

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby har både haft fart på cyklen og på lagenerne.

Den 59-årige silkeborgenser, der har gennemført Tour de France otte gange, er med i TV 2-programmet 'Skibby på frierfødder', hvor man følger Skibby i jagten på at gøre Mette Røpke til sin kone.

Og i programmet fortæller parret, der har været kærester i 17 år, hvordan de blev forelsket dengang.

Jesper Skibby mødte dog ikke op på parrets første date, men det rystede ikke Mette Røpke, der sendte Skibby en mail, og de to begyndte at tale over telefon.

Jesper Skibby i selskab med datteren, Elisabeth. Foto: Jonas Olufson
Jesper Skibby i selskab med datteren, Elisabeth. Foto: Jonas Olufson
 

Da de endelig skulle mødes, mødte Skibby op i en stor BMW og med et stort Rolex-ur om sit håndled, og den date gik altså så godt, at de efterfølgende var sammen uafbrudt. De flyttede sammen efter en uge.

Annonce:

– Men vi var jo så stormende forelskede, da vi mødte hinanden. Vi havde ikke brug for nogen mennesker. Kun hinanden. Vi lavede ikke andet end at knalde, spise og snakke. Og så sove lidt og arbejde, fortæller Mette Røpke og fortsætter.

- Vi knaldede hele tiden, og vi kunne ligge og snakke hele natten, og det ved jeg godt ikke kan vende tilbage. Men den form for bare at snakke og have nok i hinanden. Det savner jeg, lyder det fra hende.

Parret har sammen datteren Elisabeth.

Fredag venter den første, store bjergudfordring i Tour de France, men minderne om de høje tinder og voldstomme stigninger var ikke noget der fik den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby til at smile. Det overlod han til columbianerne. Det fortæller han i torsdagens udgave af 'Ekstra Tour', hvor der også er besøg af skuespilleren Paw Henriksen. Du kan finde podcasten der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Skibby tænkte 'fuck', når columbianerne begyndte at klappe.

Den tidligere FCK-spiller Benjamin Verbic er i øjeblikket involveret i et stort penis-drama i Grækenland. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: