Annonce:
Annonce:

Sprinter-komet smadrer Cavendish - igen

20-årige Fernando Gaviria var igen aldeles suveræn på tredje etape af Tour de San Luis, hvor supersprinteren Mark Cavendish på andenpladsen var chanceløs

På ny var Fernando Gaviria Mark Cavendish overlegen i Tour de San Luis. (Foto: Agencia de Noticias San Luis)
På ny var Fernando Gaviria Mark Cavendish overlegen i Tour de San Luis. (Foto: Agencia de Noticias San Luis)
Annonce:
Følg Cykling

Historien gentager sig for Fernando Gaviria.

Den 20-årige colombianer viste nemlig for anden gang i dette års Tour de San Luis, at han er en mand, der skal holdes et alvorligt øje med.

For på tredje etape henviste Team Colombia-rytteren på ny Etixx-Quickstep-stjernen Mark Cavendish til andenpladsen - igen efter en meget overbevisende spurt.

Cavendish fik smæk i årets første spurt

På den sidste km af de 176,3 af slagsen fra Concarán til Juana Koslay gik det galt for Cavendish, da hans leadout med verdensmester Michal Kwiatkowski og Fabio Sabatini mistede momentum.

Det gjorde de til Colombia-holdet, der kørte Gaviria frem, så han endnu engang kunne åbne til en lang spurt. Her lagde han hurtigt stor afstand til Mark Cavendish og Lampre-Meridas Sacha Modolo - i øvrigt en gentagelse af podiet fra første etape, der også endte i en sprinterafgørelse.

Annonce:

Det er fortsat vinderen fra anden etape, Daniel Diaz fra det lille Funvic Brasilinvest-São José dos Campos-mandskab, der fører samlet.

Bane-specialist vinder i Tour Down Under

Han er seks sekunder foran Team Colombias Rodolfo Andres Torres, mens Diaz' holdkammerat Kleber Ramos er 24 sekunder efter på tredjepladsen.

27 sekunder efter ligger fire ryttere - blandt andre to at løbets helt store favoritter, Daniel Moreno (Katusha) og sidste års vinder Nairo Quintana (Movistar).

De to får mulighed for at folde sig helt ud på torsdagens fjerde etape, som slutter umiddelbart efter passagen af kategori 1-stigningen Alto del Amago, der er 10,5 km lang med en gennemsnitlig stigningsprocent på 7,2

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: