Stjerne færdig efter uheld

Den hollandske cykelrytter Tom Dumoulin trak sig onsdag fra løbet i Italien kort efter starten på 5. etape

Kort tid efter starten på onsdagens 5. etape af Giro d'Italia måtte den hollandske cykelrytter Tom Dumoulin (Team Sunweb) give op og trække sig fra løbet.

Det skriver løbet på sin officielle hjemmeside, og Team Sunweb bekræfter på twitter.You never know unless you try!

We're proud of @tom_dumoulin's determination today and it's with a heavy heart that we see him go home. As a team, we will fight on.#KeepChallenging pic.twitter.com/MzZxsKQRfa

— Team Sunweb (@TeamSunweb) May 15, 2019

- Tom Dumoulins skade har vist sig at være for smertefuld, og han er tvunget til at trække sig fra Giro d'Italia allerede tidligt på 5. etape, skriver holdet.

Under tirsdagens etape var Tom Dumoulin involveret i et styrt seks kilometer før målstregen og trillede i mål med et blødende knæ.

Røntgenbilleder viste tirsdag aften, at hollænderen ikke pådrog sig brud i forbindelse med styrtet, og derfor valgte han at stille til start onsdag.

- Knæet gør stadig ondt, men vi håber, at det bliver bedre i løbet af dagen. Jeg vil give alt, jeg har, for at klare det. Jeg krydser fingre, skrev Dumoulin på Twitter kort før starten onsdag.

Men det blev altså ikke bedre, og allerede kort efter starten måtte hollænderen stille cyklen og sætte sig ind i holdbilen.

Han var en af forhåndsfavoritterne til at vinde årets udgave af Giroen, men efter tirsdagens etape røg han ned som nummer 56 og var fire et halvt minut efter Primoz Roglic, der fører løbet efter 4. etape.

Se også: Dopingsag buldrer afsted: Kyler rytter ud af storløb

Se også: Forrygende Kasper Asgreen i nyt topresultat

Se også: Mareridt for stjernen - grimt billede dukker op

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere