Annonce:
Annonce:

Stjerner sviner Uttrup Ludwig: - Ingen kan lide hende

To hollandske cykelstjerner fortæller i en ny podcast, hvor lidt de bryder sig om Cecilie Uttrup Ludwig

Foto: Michel Euler/Ritzau Scanpix
Foto: Michel Euler/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Cykling

Cecilie Uttrup Ludwig løber ofte med overskrifterne i Danmark.

Dels på grund af hendes gudsbenådede evner på en cykel, og dels på grund af hendes positive og entusiastiske attitude, når hun giver interviews.

Men i feltet er hun knap så populær blandt sine cykelkollegaer. I hvert fald ikke hvis man spørger Trek-Sagafredo-rytteren Ellen van Dijk og den hollandske tidligere cykelrytter Roxanne Knetemann.

De to cykelstjerner har startet en ny podcast om kvindecykling, og noget tyder på, at de har haft brug for at få afløb for deres frustrationer rettet mod Cecilie Uttrup Ludwig.

I de allerførste minutter af det første afsnit af podcasten er danskeren det store samtaleemne - og det er på ingen måde pæne gloser, der bliver brugt til at beskrive hende.

- Hun er så irriterende en rytter. Hun skal altid råbe og skrige. Jeg var god til det selv, men med hende er der bare altid så meget ballade omkring det, siger Roxanne Knetemann ifølge Wieler Revue.

Selvom Cecilie Uttrup Ludwig fremstår sympatisk i medierne, er holdningen til hende i feltet en ganske anden, mener Ellen van Dijk.

- Hun sidder altid på hjul, hun venter altid. Folk synes, hun er fantastisk i medierne, men blandt rytterne ... Der er ingen, der kan lide hende, lyder den hårde dom fra hollænderen.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Cecilie Uttrup Ludwig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: