Storjublende direktør i skammekrogen: Havde glemt selen

Etixx-Quicksteps italienske sportsdirektør Davide Bramati har fået en dags karantæne, efter han kørte uden sikkerhedssele

Brian Holms belgiske cykelhold må finde en anden mand til at køre sportsdirektørbilen i dag, efter holdets italienske sportsdirektør Davide Bramati er blevet sat i skammekrogen.

Det er han, fordi han blev fanget i et øjeblik i QuickStep-bilen, hvor han ikke havde sikkerhedssele på.

Bramati gik amok i jubelrus, efter holdets tyske monster Tony Martin vandt brostensetapen i forgårs og kørte sig i den gule trøje.

Tony Martin sad hele tiden med fremme gennem hele dagen (Foto: AP) Cykling I tårer efter sejren: Jeg er så taknemmelig

Det var holdet selv, der offentliggjorde en video, hvor holdet jublede over Martins sejr, og hvori Bramati også jublede med, uden at have sin sikkerhedssele på i bilen.

Ekstrabladet.dk ville gerne have vist jer videoen, men den har holdet selv nu fjernet igen fra Youtube, men for sent. For det franske politi havde allerede kigget med, og så altså Bramatis lovovertrædelse. Det fortæller cyclingpro.net.

Og Bramatis sele-brøler har altså fået konsekvenser. En enkelt dags udelukkelse blev resultatet for Bramati, der dermed ikke sidder bag rattet på dagens etape.

I dag blev det Tonys dag (Foto: AP) Cykling Efter kæmpe-fadæse: I dag blev Tony gul

Bramati vender dog tilbage igen i morgen. I mens har Bramati erkendt sin fejl og undskyldt hændelsen.

- I kampens hede begik jeg en fejl. Jeg fik ikke spændt selen. Jeg begik en fejl, men har lært min lektie. Det sker ikke igen, lover Bramati.

Se QuickStep fejre Tony Martins triumf i videoen ovenfor

5 kommentarer
Vis kommentarer