Stortalent slået bevidstløs af vanvidsbilist: Husker ikke de sidste måneder

Den colombianske cykelrytter Daniel Felipe Martínez blev slået bevidstløs efter skænderi med bilist

En træningstur i Italien gik helt galt for Daniel Felipe Martínez. Foto: All Over Press
En træningstur i Italien gik helt galt for Daniel Felipe Martínez. Foto: All Over Press

Forholdet mellem bilister og cykelryttere er ikke altid helt i top. Slet ikke, hvis vejen ikke er bred nok til begge parter.

Alligevel hører det dog til sjældenhederne, at uoverensstemmelser på landevejen ligefrem fører til overfald af den fysiske slags.

Det 21-årige stortalent Daniel Felipe Martínez må dog sande, at lunten kan være kort hos folk bag rattet, efter han blev slået ned under en træningstur ved Pistoia i Italien.

Det bekræfter colombianerens hold, EF Education First, som også har danske Matti Breschel i folden.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Overfaldet var så voldsomt, at Martinez blev slået bevidstløs og efterfølgende har overnattet på hospitalet, fordi han ikke kan huske noget fra de seneste måneder før episoden. Bataljen med bilisten husker han dog fint.

– Jeg var til træning i Italien, og en bil dræbte os næsten. Vi brokkede os til ham, og så gik han helt bersærk. Han kom ud og angreb mig. Han slog mig på kæben og slog mig bevidstløs. Han flækkede læben på en anden, inden han stak af, siger han ifølge cyclingnews.com til El Tiempo

Martinez' træner - den tidligere toprytter Michele Bartoli - bekræfter, at rytteren ikke kan huske de sidste par måneder af sit liv, som blandt andet inkluderer en syvendeplads i Volta Ciclista a Catalunya.

- Jeg har talt med Dani Han virker okay, og han genkendte min stemme. Men han fortalte, at han ikke kan huske noget fra de sidste måneder. Inklusiv hans gode præstation i Volta a Catalunya eller skiftet fra Wilier til EF Education First, siger Bartoli med henvisning til, at Daniel Felipe Martinez skiftede til det amerikanske hold forud for denne sæson.

Ifølge Cyclingnews nåede ingen af rytterne at notere registreringsnummeret på bilen, og derfor er det nok tvivlsomt, om manden bliver stillet til ansvar og straffet for overfaldet.

Colombianeren regnes for et lovende talent, der blandt andet har deltaget i Giro d'Italia de seneste to år. Foto: All Over Press
Colombianeren regnes for et lovende talent, der blandt andet har deltaget i Giro d'Italia de seneste to år. Foto: All Over Press
 

Stortalent i drømmeskifte: Riis-rytter skriver kontrakt med storhold

Afslører uhyggelige detaljer om overfald: Kan have kørt sit sidste løb

Katten ude af sækken: Hvad Haas' superdag egentlig betyder