Tidligere Riis-direktør: Han er snart tilbage

Tidligere sportsdirektør på Tinkoff-Saxo, Dan Frost, er sikker på, at vi snart ser Bjarne Riis tilbage i cykelsporten

Bjarne Riis er ikke længere en del af Tinkoff Saxo.

Klokken 19 blev det officielt, da cykelholdet udsendte en pressemeddelelse om, at parterne er gået hver til sit.

Se også: Kyllingen: Farvel til det 'danske' hold

Bruddet overrasker ikke den tidligere sports-direktør på Tinkoff Saxo, som Ekstra Bladet fanger på telefonen søndag aften.

- Da Bjarne blev suspenderet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at han var fortid på holdet. Som man siger 'lad være med at gå tilbage til en fuser eller russer'. Det har været dømt til at gå galt siden, Tinkov købte holdet. For de to er simpelthen for forskellige, siger Dan Frost, der er sikker på, at Bjarne Riis stadig har en fremtid i cykelsporten.

- Det er selvfølgelig ikke til at sige, hvilke kontraktlige forpligtigelser Bjarne har med Tinkov. Derfor er det ikke sikkert, at han kan gå lige i en sportsdirektør-stol på et andet Pro Tour-hold.

- Men min vurdering er, at Bjarne er tilbage i cykelsporten inden for et halvt års tid. Men det kan godt være, at han har brug for en lille pustepause nu, fortæller Dan Frost.

Se også: Når du har talt pengene Riis, så fortæl alt

Dan Frost mener, at det ville være et stort tab for dansk cykelsport, hvis Bjarne Riis stoppede helt.

- Han har betydet sindssygt meget, ikke bare for dansk cykelsport, men for hele cykelsportsverdenen. Og han brænder så meget for det, at jeg slet ikke kan forestille mig, at han ikke har en fremtid i cykelsport, siger den tidligere sportsdirektør i Tinkoff Saxo.

Hvad med Saxo Banks engagement med Tinkov. Tror du, at det fortsætter efter 2015?

- Det kan jeg slet ikke forestille mig. Ligesom Oleg og Bjarne var alt for forskellige, så er Oleg og Lars (direktør i Saxo Bank, red.) mindst lige så forskellige. De er langt fra et perfekt match.

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere