Tillykke med mesterskabet – men ingen ny kontrakt

Selv om Christopher Juul-Jensen torsdag aften vandt DM i enkeltstart, fortsætter han ikke på Tinkoff-Saxo, lader holdejer Oleg Tinkov vide

Der ligger nye udfordringer forude for den nykronede danske mester (Foto: Claus Bonnerup)
Der ligger nye udfordringer forude for den nykronede danske mester (Foto: Claus Bonnerup)

RØNDE (Ekstra Bladet): Champagnepropperne var knapt nok skudt af efter Christopher Juul-Jensens overbevisende DM-sejr på enkeltstart torsdag aften, før sejrsglæden blev lidt syrlig.

Tinkoff-Saxos ejer, Oleg Tinkov, lykønskede nemlig sin 25-årige rytter på Twitter – men fortalte så også, at han ærgrer sig over ikke at have ham på holdet næste år.

- @JensenJuul du er bossen! Synd, ikke at skulle have dig på mit hold næste år. Alt godt til dig, sjove fyr. Tillykke med i dag, lød meldingen fra den excentriske russer.

Konfronteret med, at holdejeren fortalte, at han ikke var på holdet til den næste sæson, kunne Juul-Jensen svare ganske kort:

- Ja!

Og så lader han derefter vide, at der endnu ikke er noget andet på tapetet.

Glad Christopher Juul (Foto: Claus Bonnerup) Cykling Har jeg vundet DM? Fucking hell, man

- Nej, jeg har ikke endeligt fundet ud af, hvad jeg skal næste år. Jeg holder alle kort åbne og lader benene tale.

- Nu må tiden vise, hvad det ender med. Jeg fik vist i dag, at jeg fokuserer på at køre cykelløb. For mig handler det om at sørge for at præstere, hvor jeg vil, siger den nykårede danmarksmester til Ekstra Bladet.

Han har de seneste sæsoner vist sig som en bundsolid og pålidelig hjælperytter, så han frygter ikke at gå arbejdsløs ind i det nye år.

- Nej, det gør jeg ikke, siger Juul-Jensen, der fornemmer, at der er flere, der holder øje med ham.

- Ja, absolut. Det tror jeg, og det forventer jeg. Så det vigtigste for mig er at sørge for at køre stærkt, siger Christopher Juul-Jensen, der understreger, at der ingen dramatik er i at hans veje skilles med Tinkoff-Saxo.

5 kommentarer
Vis kommentarer