Tinkoff-boss optimist: Tror på dansk samarbejde forsætter

Tinkoff-Saxo-manager Stefano Feltrin forhandlede med Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen i Madrid i forbindelse med afslutningen på Vuelta a España

Stefano Feltrin (tv) i selskab med Bjarne Riis og teamejer Oleg Tinkov under Tour de France sidste år. Siden stivnede Riis' smil, da Tinkov strittede ham ud. (Foto: Claus Bonnerup).
Stefano Feltrin (tv) i selskab med Bjarne Riis og teamejer Oleg Tinkov under Tour de France sidste år. Siden stivnede Riis' smil, da Tinkov strittede ham ud. (Foto: Claus Bonnerup).
Følg Cykling

Planen var, at Vuelta a España i søndags skulle rundes af med en meddelelse om fremtiden for det engang danske Tinkoff-Saxo-mandskab, men forhandlinger mellem Tinkoff-manager Stefano Feltrin og Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen i Vueltaens sidste weekend førte ikke en aftale med sig.

Feltrin er imidlertid fortrøstningsfuld i forhold til et fornyet samarbejde med den danske bank, som menes at skyde fem millioner euro - cirka 37,5 millioner kroner - i det russiske hold om året.

- Jeg føler mig ganske sikker på, at vi vil fortsætte vores samarbejde. Alt er muligt, men umiddelbart ser jeg to muligheder: At Saxo Bank fortsætter som hidtil, og at Saxo Bank fortsætter som sponsor på lidt lavere niveau, siger Stefano Feltrin til Ekstra Bladet.

Tinkov vil beholde Breschel

- Vi kortlagde i weekenden de forskellige muligheder, og derpå tog Lars hjem for at fremlægge dem for bestyrelsen i banken. Jeg forventer en afklaring i næste uge. Nu er det op til Saxo Bank at træffe en beslutning.

Et øget Saxo-sponsorat har ikke været diskuteret, men det modsatte, nemlig et fuldt stop for sponsoratet, er en mulighed, erkender Feltrin.

- Det ville være trist, og vi håber virkelig, at det ikke ender sådan. I Madrid foregik forhandlingerne i en virkeligt god atmosfære, og Saxo Bank var vært for et meget stort sponsorarrangement, hvor 130 gæster var i sadlen.

Stjerneryttere bakker op om Tinkovs plan

- Det felt var næsten større end Vuelta-feltet. Begivenheder som den er, hvad Saxo Bank værdsætter, og jeg tror og håber, at banken vil fortsætte på det nuværende niveau. Hvis det ikke lykkes, har jeg tiltro til, at Saxo Bank vil være en del af holdet på en lidt lavere niveau, siger Feltrin.

En endelig aftale skal nås senest ved udgangen af september måned, idet et væld af praktiske opgaver skal løses forud for den nye sæson, siger Feltrin. Skifter holdet navn, skal et nyt logo designes, og der skal produceres nyt tøj til ryttere og stab, mens hele bilparken skal dekoreres i de nye farver. Dertil kommer et ikke ubetydeligt papirarbejde, som skal på plads.

Her er Tinkovs 'nye Riis'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter