Tinkoff-Saxo henter britisk Sagan-hjælper

Peter Sagan vil i 2016 få hjælp i klassikerne fra briten Adam Blythe, der kommer til fra Orica-Greenedge

Foto: AP
Foto: AP

Det russiske-cykelhold Tinkoff-Saxo har hentet forstærkning til den kommende sæson i skikkelse af den 25-årige brite Adam Blythe.

Blythe, der lige nu kører for australske Orica-Greenedge, er primært hentet ind for at hjælpe stjernen Peter Sagan i klassikerne til næste år, skriver det russiske hold i en pressemeddelelse.

- Jeg ser Tinkoff-Saxo som det bedste hold i verden, der samtidig har den bedste klassikerrytter i verden, Peter Sagan, siger Blythe i pressemeddelelsen.

Ledende sportsdirektør for Tinkoff-Saxo, Steven de Jongh, tror på, at den 25-årige kan udvikle sig yderligere på holdet og blive en stor gevinst for Peter Sagan.

Kender Sean Yates
- Vi har holdt øje med Adam, og han har vist, at han kan køre gode løb. Vi håber, han kan udvikle sig yderligere som rytter og nå sit højeste niveau næste år, siger De Jongh.

Adam Blythe indledte sin professionelle karriere i 2010 hos Omega Pharma-Lotto og har derudover kørt for BMC samt kontinentalholdet NFTO.

Fra sidstnævnte kender han Tinkoff-Saxo-sportsdirektør Sean Yates, hvilket var med til at overbevise ham om, at det ville være det rigtige hold for ham.

- Da han (Sean Yates, red.) nævnte, at der var en mulighed på Tinkoff-Saxo, behøvede jeg ikke at overveje det to gange, fortæller Blythe.

0 kommentarer
Vis kommentarer