Tinkoff-Saxo overvejer sagsanlæg mod Sagans bøddel

En motorcykel kørte ind i Peter Sagan på 8. etape af Vuelten, og nu overvejer Tinkoff-Saxo et sagsanlæg.

Den 8. etape i årets Vuelta a España blev en dramatisk omgang med mange styrt, flere udgåede ryttere og nu måske med et sagsanlæg mod en motorcyklist som prikken over i'et.

Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) blev mod etapens slutning sendt i asfalten af en motorcyklist, og nu overvejer holdet af tage retslige skridt mod motorcykelbødlen.

- Tinkoff-Saxo meddeler efter 8. etape af Vuelta a España, at holdet overvejer at tage retslige skridt mod den eller de personer, som var ansvarlige for at køre ind i Peter Sagan med 8,2 kilometer til mål på etapen, skriver Tinkoff-Saxo i en pressemeddelelse.

Peter Sagan kom igen i fokus under ottende etape af Vueltaen.  (Arkivfoto: All Over Press) Cykling - 29. aug. 2015 - kl. 18:57 Kørt ned af motorcykel: Sagan rasede under Vuelta-etape

Se også: Styrt koster dyrt for prominente navne i Vueltaen

Endnu er "gerningsmanden" ikke fundet, men Tinkoff-Saxo vil gøre, hvad man kan for at finde vedkommende.

- Den uacceptable kollision forårsagede Peter Sagans styrt og har efterladt ham med omfattende overfladiske skrammer på venstre balde og ben, skriver holdet videre.

Sagan formåede dog at køre i mål på etapen.

Efter turen i asfalten viste tv-billederne en rasende Sagan, der lod vreden få frit løb uden dog at være til fare for nogen.

Det raserianfald har efterfølgende kostet ham en bøde på omkring 700 kroner.

19 kommentarer
Vis kommentarer