Tinkov: Contador kan stoppe karrieren i år

Tinkoff-Saxo-ejeren vil gerne forlænge med Alberto Contador, men russeren er ikke sikker på, at spanieren fortsætter karrieren

Tinkov er begejstret for Contador (Foto: AP)
Tinkov er begejstret for Contador (Foto: AP)

Alberto Contador er blevet 32 år, og spanierens kontrakt med Tinkoff-Saxo udløber efter denne sæson.

Selv har spanieren tidligere fortalt, at han ikke har mange år tilbage på cyklen, men måske er et karrierestop tættere på, end man lige skulle tro.

Den russiske ejer af Tinkoff-Saxo, Oleg Tinkov, erklærer sig mere end interesseret i at forlænge spanierens kontrakt, men han er ikke 100 % sikker på, at Contador overhovedet vil være at finde på landevejene næste år.

Se også: Doping-mistænkt Riis-stjerne: Har haft lyst til at smadre alt

- Det er hans beslutning. Hvis han vil fortsætte, så vil vi være mere end glade for at have ham på vores hold, men jeg ved ikke, om han har besluttet sig for at fortsætte. Det har vi ikke snakket om endnu. Det er måske hans sidste sæson, det ved jeg ikke. Men det kunne det være, siger Tinkov til Cyclingnews.com

- Det er udelukkende hans beslutning. Jeg ved, at han vil slutte på vores hold, i år eller næste år. Måske vinder han the double (Giroen og Touren, red.) og beslutter sig for at stoppe karrieren. Jeg ved det ikke, og jeg vil ikke presse ham, siger den russiske rigmand.

Contador indleder sæsonen med det spanske etapeløb Ruta del Sol senere i februar, inden han skal køre Tirreno-Adriatico og så det første af sine to store mål i år: Giro d'Italia til maj.

Se også: Contador antyder: Det er ved at være slut

Tinkov tror dog på, at skulle Contador ønske at fortsætte, så vil der stadig være flere top år i ham.

- Han er den stærkeste rytter i hans generation, og han kan forblive stærk i to-tre år mere, mener Tinkov.

Kun tiden kan vise, hvad Contadors beslutning bliver.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere