Tinkov fortryder intet: Rytterne er vilde med mine tweets

Oleg Tinkov har igen sat sig selv i fokus via tweets, men han fortryder intet

Han har mere end 207.000 følgere på Twitter og har gennem årene svinet alt og alle til med diverse grove ord i mere eller mindre beruset tilstand.

Tidligere på ugen kom så meldingen om, at han ville stoppe med at sponsorere Team Tinkoff, hvis de ikke vandt holdtidskørslen i Tirreno-Adriatico og i stedet sponsorere den dopingramte tennisspiller Maria Sharapova, der kommer fra samme land som Tinkov.

Det blev kun til en fjerdeplads 11 sekunder efter vindende BMC, men alligevel fortsætter Tinkov som sponsor for cykelholdet.

- Jeg har altid underholdende tweets til en eller anden. Ifølge kontrakten kan jeg jo ikke stoppe med at sponsorere midt i sæsonen, så det står helt klart. De elsker det, specielt Maciej Bodnar. Han siger, at jeg er fantastisk på Twitter, siger Tinkov til Cyclingweekly.

Oleg Tinkov under Touren i år, hvor han atter gav Danmark og danskere en verbal overhaling. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Cykling - 15. okt. 2015 - kl. 13:26 Tinkov håner Saxo Bank: De havde ikke penge nok

Oleg Tinkov under Tour de France 2015, hvor han som sædvanligt optrådte som om, han selv var stjernen på holdet. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Cykling - 9. okt. 2015 - kl. 13:27 Riis lurer i kulissen: Derfor vil Tinkov sælge

Bodnar selv afviser at have set de seneste tweets, men kalder Oleg Tinkov for en sjov fyr og bakkes op af en anden rytter fra holdet, Adam Blythe.

- Jeg tror, at han stopper med at tweete nu. Han smider det i papirkurven, og jeg tror, at han kommer til at sponsorere Maria Sharapova, og så er vi alle fucked, siger en grinende Blythe, inden han bliver mere alvorlig.

- Hans tweets generer mig ikke. Det har ikke noget med mig at gøre. Det er bare ham, og han er lidt af en karakter. Han er ikke bare på sidelinien, men med på bussen, hvor han giver alle et knus før etapen. Han er vild med sporten og lidt skrupskør, men på den gode måde, siger Blythe.

Oleg Tinkov og Bjarne Riis under Tour'en i 2014, hvor de var fælles om Tinkoff-Saxo-holdet (Foto: Claus Bonnerup)
Oleg Tinkov og Bjarne Riis under Tour'en i 2014, hvor de var fælles om Tinkoff-Saxo-holdet (Foto: Claus Bonnerup)

Se også: Tinkov chokerer igen: Angriber Obama

Se også: Tinkovs sviner: Flere af mine ryttere ikke pengene værd

Se også: Vodka-klovnen provokerer stjerne: Jeg køber alle franske hold

Tinkov har tidligere svinet sine ryttere til på Twitter, ligesom han har kritiseret Bjarne Riis, Danmark og endda selveste Barack Obama, som han har lavet racediskriminerende jokes med.

- Jeg tænker ikke på mine Twitter-opdateringer, og jeg fortryder intet, siger Tinkov.

- I dumme journalister har fokus på Twitter, men hvis I er intelligente, så skal I ikke fokusere på det. Jeg har heller ikke tweetet meget på det seneste. I flere måneder har jeg slet ikke tweetet om cykling, siger Tinkov.

Oleg Tinkov har tidligere slået fast, at han forlader cykelsporten efter 2016-sæsonen.

- Hvis ingen andre bekymrer sig om fremtiden i sporten, hvorfor skulle jeg så? Fuck dem alle! Det er min personlige grund til at forlade cykelsporten. Fra januar 2017 er jeg væk. Ude af cykling. Jeg tager mit fly, flyver hjem og fokuserer på mine business-interesser og nyder livet, lød det i december.

Det er ventet, at Tinkov i stedet vil bruge de mere end 60 millioner euro om året fra cykelholdet på tv-reklamer i Rusland.

Se også: Tinkov sviner Riis: Han er gammeldags

Se også: Nyt vanvid i nat: Nu raser Tinkov på dansk

Se også: Dansk stjerne: Derfor droppede jeg Tinkoff-Saxo

Oleg Tinkov har altid været en speciel mand (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Oleg Tinkov har altid været en speciel mand (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Her er nogle af Oleg Tinkovs tidligere tweets:

 

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere