Annonce:
Annonce:

Tinkov gør det igen: Sender Contador vanvittig Twitter-sviner

Der er fuld fart på Oleg Tinkov på Twitter, der opfordrer Contador til at stoppe med cyklingen og i stedet begynde at knalde sin kone

Contador og Tinkov, der bestemt ikke er de bedste venner. Foto: Claus Bonnerup
Contador og Tinkov, der bestemt ikke er de bedste venner. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Cykling

Hvem er russer, tidligere cykelholdsejer og fuldstændig ude af kontrol på Twitter?

Jep, svaret er selvfølgelig Oleg Tinkov.

De to første ting er indiskutabelt, mens han adfærd på Twitter må være en enkeltsag at vurdere. De fleste vil dog nok erklære sig enig i, at hans seneste udbrud er på tærsklen til vanvid - eller blot en ganske almindelig lørdag i Oleg Tinkovs liv.


- Contador kommer aldrig til at vinde et løb, han skulle tage til Teide for at smide noget vægt for nu, men endnu bedre skulle han stoppe med at cykle og begynde at knalde sin kone :-) , endelig

Sådan skriver den russiske rigmand fra sin Twitter-profil. Hvis den lettere malplacerede smiley skulle give det indtryk, at russeren bare spøger lidt, så kunne andre af hans tweets tyde på, at det bestemt ikke er tilfældet.

Annonce:

Således valgte Tinkov at følge det første tweet op med et nyt en time senere:


- Han sagde, at han 'aldrig ville drikke med mig.' Jeg ville aldrig tilbyde ham det. Hvorfor skulle jeg bruge min tid med sådan en sørgelig og lav person, der ikke engang kunne lære engelsk.

Det skal dog retfærdigvis siges, at Tinkov ikke nævner Contador ved navn i dette tweet, så måske er det blot en anden ikke-engelsktalende, som Tinkov taler om, der altså ikke ville drikke med russeren.

Oleg Tinkov er en yderst 'farverig' mand på Twitter. Foto: AP
Oleg Tinkov er en yderst 'farverig' mand på Twitter. Foto: AP
 

Utvivlsomt er det dog, at Tinkov et døgn før disse to tweets var ude med riven efter Contador nok en gang.


- Contador har ikke vundet et Pro Tour løb i de sidste 11 måneder. Han har modtaget fire millioner euro i løn siden da. Sikke en dårlig handel for investorerne

De to arbejdede sammen med Bjarne Riis, da de alle tre var tilknyttet Tinkoff-Saxo. Allerede dengang var Tinkov og Contador godt i gang med at komme på kant med hinanden.

Annonce:

Oleg Tinkov var flere gange meget verbal omkring sin spanske stjerne, som han kaldte doven og uduelig. Til sidst kaldte russeren Contador en kedelig person, der aldrig tiltalte ham. Han fortalte, at Contador aldrig drak champagne, og at de fleste ryttere på holdet ikke kunne lide ham til sidst.

Da Contador forlod holdet, var det en spanier, der ellers havde været diplomatisk indtil da, der gav svar på tiltale.

- Hvis de udtalelser kom fra en person, som du havde et godt forhold til, så ville du bekymre dig over det. I mit tilfælde påvirker det mig overhovedet ikke. Jeg er opdraget med et sæt værdier, heriblandt respekt, og man skal altid have respekt for mennesker.

- Der er mennesker, som måske ikke har det ligesådan. Sådan ser jeg på det. Jeg drikker champagne med mine venner - ikke med ham, sagde Contador til radiostationen Cadena Ser, ifølge Cyclingweekly.

Tinkov sviner Contador: Han er en lort!

Contador giver Tinkov igen: Han havde ikke evnerne

Riis i eksklusivt interview: Sandheden om bruddet med Tinkov

Bag facaden: Så skræmmende er der på Team Tinkoff

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: