Tinkov sviner Riis: Han er gammeldags

Oleg Tinkov mener, at Bjarne Riis er en glimrende sportsdirektør, men at han er for gammeldags til den moderne cykelsport

I sommer var forholdet mellem Oleg Tinkov og Bjarne Riis helt fint. Det er det bestemt ikke efter bruddet. (Foto. Claus Bonnerup)
I sommer var forholdet mellem Oleg Tinkov og Bjarne Riis helt fint. Det er det bestemt ikke efter bruddet. (Foto. Claus Bonnerup)

Få minutter efter, at Bjarne Riis via sin søns Twitter-profil udsendte en erklæring, kom der er reaktion fra Oleg Tinkov.

Han er som holdejer af Tinkoff-Saxo også omfattet af forbuddet mod at tale om bruddet, men den excentriske russer har åbenbart ikke i sinde at lade være med at tale om Bjarne Riis.

I første omgang erklærede han dog bare, at der er store ting i vente, og at Tinkoff-Saxo vil blive stærkere end nogensinde. Egentlig ganske fornuftige betragtninger og langt mere opbyggende og positiv, end hvad der er normalt fra den kant.

Det bliver familien - her hustruen Anne Dorthe Tanderup - der kommer til at se mest til Bjarne Riis i den kommende tid, som han dedikerer til familie og venner. (Foto: AP/Alessandro Trovati) Cykling - 30. mar. 2015 - kl. 22:14 Nu taler Riis - vil hellige sig familien

Se også: Riis er færdig på Tinkoff-Saxo

Alligevel fik han fyret en sviner af i retning af Bjarne Riis.

Det skete da en af hans følgere ironisk svarede, at han krydsede fingre for, at holdet får tilgang af den stærkt kritiserede sportsdirektør Johan Bruyneel. Det kunne Tinkov ikke dy sig for at bruge som skyts mod Riis.

- Bruynell, Riis og Saiz (den dopingmistænkte spanske sportsdirektør Manolo, red.) er glimrende sportsdirektører, men gammeldags. Cykelsporten har forandret sig nu, og de smuttede i 2000, skriver han.

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere