Tinkov teaser: Vi vil annoncere den største nyhed nogensinde

Oleg Tinkov har sendt nok en kryptisk besked ud på Twitter

Hvad er det nu denne gang, Oleg? (Foto: Claus Bonnerup)
Hvad er det nu denne gang, Oleg? (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Cykling

Meget kan man sige om den gode Oleg Tinkov.

Men han er god til at skabe opmærksomhed om sig selv og sit hold Tinkoff-Saxo. Især på Twitter har Tinkov flere gange ytret sig med nyheder, opfordringer og også verbale svinere, og nu er den russiske rigmand så på banen igen.

- Breaking News. Ved Tirreno-Adriatico-præsentationen vil Tinkoff-Saxo annoncere den største cykelnyhed nogensinde. Vær tålmodig, venligst udspørg mig ikke, skriver Tinkov på Twitter.

Og jo, selvfølgelig får sådan et tweet masser af opmærksomhed. Og mon ikke det også er det, som Tinkov i virkeligheden higer efter?

Skal man alligevel forsøge at spekulere i, hvad der ligger bag Tinkovs tweet, så mener cykelekspert fra Veloropa Kim Plesner, at man sandsynligvis skal tage Tinkovs udmelding med et gran salt.

Tinkov: Contador kan stoppe karrieren i år

- Først og fremmest vil jeg sige, at det virker lidt mystisk, at han melder sådan noget ud, hvis han ikke vil spørges ind til det. Og så skal man også huske på, at det, der i hans hoved er det største nogensinde, måske ikke er det i den gængse cykelfans hoved. Hvis de har fået en ny bus, synes han jo, det er stort, siger Plesner.

- Han befinder sig vist i Qatar for tiden, og er de ikke et par timer foran? Det er vel middag dernede nu, så mon ikke han er lidt formiddagsfuld, det kan han sagtens være, og så vil han lave lidt sjov i gaden, siger Kim Plesner.

Hvis man skal gå ud fra, at tweetet er helt reelt, og der er noget om snakken, så er Plesner mere i tvivl om, hvad det dækker over.

Ekspert undrer sig over Riis' hold

- Jeg ved ikke, hvad faen det skulle være. At Contador vil køre efter de tre Grand Tours måske? Men det tvivler jeg bare på. Det kan også bare være totalt røgslør. Og hvis man tænker en økonomisk vinkel, så er det ikke nu, en russer er på toppen af sin ydeevne.

- Jeg tænker, han nok synes, at det er en større nyhed, end vi gør. Eller også er det hele bare bullshit. Det kan det sagtens være. Og hvis det er noget helt oprigtigt, så tror jeg nok, at det skal blive afsløret inden Tirreno-Adriatico. Jeg tror aldrig, der er en hemmelighed i cykelsporten, der har været skjult, inden den skulle offentliggøres.

Tirreno-Adriatico starter i år 11. marts. Til den tid er vi blevet klogere på Tinkovs - nok en gang - kryptiske tweet.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.