Tinkovs nye stjerne slog endelig til

Peter Sagan fik mandag sin første sejr som rytter på Tinkoff-Saxo, da slovakken blandt andre henviste en velkørende Magnus Cort til de sekundære placeringer

Peter Sagan fik mandag sin første sejr som rytter på Tinkoff-Saxo. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Peter Sagan fik mandag sin første sejr som rytter på Tinkoff-Saxo. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Magnus Cort kunne ikke forhindre Peter Sagan i at vinde sin første sejr for Tinkoff-Saxo på sjette etape af Tirreno-Adriatico.

Den danske cykelrytter, der før denne sæson er skiftet til Orica-Greenedge, var med helt fremme på opløbsstrækningen, men han manglede lige den sidste fart til for alvor at true Sagan. Det endte med en fjerdeplads for den 22-årige dansker, der sidste år imponerede hos Team Cult Energy.

Se også: Quintana giver Contador klø i snevejr

For slovakiske Peter Sagan var der tale om lidt af en forløsning, da han efter flere andenpladser omsider kunne notere sig sin første sejr, efter at han før denne sæson blev hentet til Tinkoff-Saxo af manager Bjarne Riis.

- Er det ni måneder siden sidst? Så er jeg virkelig glad, siger Sagan til Rai og røber, at selv holdkammeraten og holdets største stjerne Alberto Contador bidrog til sejren.

- Forhåbentlig er dette begyndelsen til en ny periode for mig, siger Sagan, der er i gang med sin første sæson for Tinkoff-Saxo.

Se også: Sky-stjerne i total triumf i Nice

Alt var da også lagt til rette for den slovakiske cykelstjerne, da feltet knækkede over 70-80 kilometer før målstregen.

Det betød, at sprintfavoritten Mark Cavendish (Etixx-Quickstep) kom til at hænge nede bagved og derfor ikke udgjorde nogen trussel for Sagan, da Tinkoff-Saxo-holdkammeraterne sørgede for at holde et højt tempo oppe foran.

I den samlede stilling indtager Nairo Quintana (Movistar) fortsat førstepladsen, mens Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) på femtepladsen er et minut og tre sekunder efter.

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere