To mænd overfalder Tour-rytter og stjæler cyklen

Den colombianske cykelrytter Darwin Atapuma fra BMC-holdet er blevet overfaldet og frarøvet sin cykel

John Darwin Atapuma under sidste års Tour de France (Foto: AP)
John Darwin Atapuma under sidste års Tour de France (Foto: AP)

Cykelrytteren Darwin Atapuma fra BMC-holdet havde en ubehagelig oplevelse i sit hjemland Colombia dagen før nytårsaften.

På en træningstur blev den 26-årige bjergrytter overfaldet og truet med en kniv til at udlevere sin cykel til to overfaldsmænd.

Atapuma, som er bedst kendt for sin klatrestærke rolle i etapeløbet Giro d'Italia, fik to snitsår på venstre arm og håndled, og må bære støtteskinne i 10 dage, men kan dog stadig træne.

Kanin eller cykelrytter? Christiane Koschier-Bitante blev ramt af et skud fra en jæger. (Foto: ilgiornaledivicenza.it) Cykling Cykelrytter skudt af jæger: Troede det var en kanin

Banditterne blev siden pågrebet af politiet.

Det oplyser BMC-holdet i en pressemeddelelse.

- Det var en stressende situation, og jeg var heldig, at politiet kunne finde og anholde de to mænd senere, siger Darwin Atapuma til sit holds hjemmeside.

Holdet meddeler, at Atapuma stadig kan træne indendørs trods gipsskinne, og at hans sæsonstart i februar således ikke skulle være i fare.

Fabian Cancellara forlod Touren ad bagdøren - på hviledagen tirsdag. Han blev den femte af de helt store navne, der udgik i 2014-udgaven af verdens største cykelløb. (Arkivfoto: AP) Cykling Helt tosset Tour: Se listen over faldne stjerner

0 kommentarer
Vis kommentarer