Annonce:
Annonce:

Tour-chef i hård kritik af norsk skuffelse: Holdet kan ikke gøre mere

Den norske sprinter Alexander Kristoff mangler Michael Mørkøv i spurterne, men Katusha-chefen er træt af dårlige undskyldninger

Alexander Kristoff har ikke imponeret for Katusha dette Tour de France. Foto: All Over
Alexander Kristoff har ikke imponeret for Katusha dette Tour de France. Foto: All Over
Annonce:
Følg Cykling

Den norske supersprinter Alexander Kristoff har ikke været i nærheden af at komme øverst på sejrsskamlen ved dette års Tour de France.

Onsdag skuffede Katusha-stjernen igen på de franske landeveje, da nordmanden måtte lade sig nøje med en 12. plads på etapen til Pau - langt efter den suveræne tysker Marcel Kittel.

Alexander Kristoff blev ellers for engang skyld afleveret perfekt til spurten af sine holdkammerater, men den 30-årige nordmand manglede tydeligt saft og kraft i benene i forhold til sine sprinterkollegaer.

Onsdagens skuffelse blev efterfølgende for meget for Katusha-chefen José Azevedo, da han efter etapen blev bedt om at opsummere Kristoffs Tour hidtil.

Annonce:

- Det har ikke været som forventet. Vi kom her for at vinde etaper. Indtil videre har vi ikke været i nærheden. Derfor kan vi ikke være tilfredse, sagde José Azevedo ifølge vg.no, inden holdchefen blev spurgt til, hvad der ikke fungerer for holdets stjernesprinter:

- Spurten. Holdet får ham i en god position, men når spurten begynder, så er han bare ikke hurtigere end de andre, sagde José Azevedo, der ikke ville kommentere på, om de manglende resultater kan skyldes de interne konflikter på Katusha-holdet:

Intern ballade på holdet: 'Jeg savner Mørkøv hver dag'

Det er ingen hemmelighed, at Alexander Kristoff og Katusha-holdet ikke kan blive enige om en ny kontrakt, og på rygternes boulevard kædes Kristoff heftigt sammen med Astana.

Katusha valgte at 'straffe' Kristoff for de strandede kontraktforhandlinger ved ikke at udtage hans danske 'lead out man', Michael Mørkøv, til Tour de France, hvilket Kristoff ved flere lejligheder har beklaget sig over.

En journalist dristede sig derfor til at spørge José Azevedo, om Kristoffs svigtende resultater i Frankrig kan skyldes Mørkøvs fravær?

Annonce:

- Tror du selv, det er derfor Kristoff ikke vinder en etape? Se på hvad Haller og Zabel gør for ham. Jeg tror ikke, det er muligt at gøre mere end det, lød svaret fra Azevedo.

Alexander Kristoff selv var i øvrigt så skuffet efter onsdagens etape, at han ikke mødte op for at tale med pressen.

Hvem kan slå den mand? 'Han får jo de andre til at ligne juniorer'

Frygtelig Fuglsang-dag: Røg i asfalten på hektisk etape

Missede Tour'en og står uden kontrakt: Dansk profil risikerer at blive glemt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: