Annonce:
Annonce:

Tour de France-legendens kæmpe nedtur: - Jeg kunne græde hele tiden

Den tidligere tyske cykelstjerne Jan Ullrich må ikke se sine børn efter et bittert brud med sin kone. Men han har allerede fundet sin nye kærlighed, afslører han

Annonce:
Følg Cykling

Han indfriede aldrig helt sit store potentiale, blev taget for doping og spritkørsel og faldt brat ned fra stjernetinderne.

Alligevel er den nu 44-årige Jan Ullrich stadig et kæmpe navn i Tyskland, selvom han indstillede karrieren tilbage i 2007. Siden har han lavet et liv i sus og dus på den spanske ø Mallorca, hvor han bosatte sig med sin kone Sara og sine tre børn.

Men helt idyllisk var det nu ikke. For efter 13 år samliv med Sara Ullrich er ægteskabet gået i stykker, og Ullrich er blevet ramt af nok en nedtur. Konen har taget børnene med sig og er flyttet tilbage til Tyskland. Og nu må Ullrich ikke se sine børn længere.

 

Det fortæller han til tyske Bild, hvor han samtidigt deler nyheden om en ny kvinde i sit liv. Den 34-årige cubansk-fødte Elisabeth danner nu par med tyskeren og bor med ham på Mallorca.

Annonce:

- Jeg kunne græde hele tiden. På grund af tristhed, på grund af glæde, siger han med henvisning til savnet af børnene og den nye kærlighed

Ullrich har ikke set sine tre sønner på 5, 7 og 10 år siden påske, siger han til avisen og fortæller, at han betaler omkring 4-5000 euro (cirka 30-37.000 kroner, red.) i børnebidrag om måneden.

Men forholdet til Sara Ullrich er iskoldt, og Ullrich fortæller, at han ikke ved, hvorfor forholdet gik i stykker. I stedet glæder han sig over, at hans nye kæreste Elisabeth kan rumme hele situationen.

- Det er utroligt, hvordan Gud har kunnet sætte så stort et hjerte i så lille et menneske, siger han om sin nye kæreste.

 

Han håber stadig, han kan få forholdet med sine børn tilbage.

- Jeg vil bare gerne blive retfærdigt behandlet. Sara skulle være min ven. Jeg er ligeglad med penge! Jeg tænker kun på mine børn, de er det vigtigste. Jeg savner dem, elsker dem og vil bare gerne se dem regelmæssigt, lyder det fra den tidligere Team Telekom-rytter.

Annonce:

Jan Ullrich vandt Tour de France én enkelt gang i 1997, mens det også blev til en sejr i Vuelta Espana i 1999. Desuden formåede han at vinde OL-guld på landevej ved Ol i Sydney i 2000, og tempospecialisten blev også verdensmester i enkelstart ved to lejligheder.

Efter mange års rygter og spekulation indrømmede han i 2013, at han også havde brugt doping hos den spanske læge Eufemiano Fuentes, der havde flere prominente cykelnavne på klientlisten.

Bild har haft kontakt med Sara Ullrich, hun bekræfter bruddet, men hun har ikke yderligere kommentarer.

Fuglsang om sin forbudte kærlighed: ‘Det er jo direkte pinligt’

Dansk cykelstjerne i ny bog: 'Riis ville ikke slippe mig'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: