Dansk boss om uslåelig Sagan: - Så skulle vi have væltet ham

Selv om Quick-Step havde to ryttere i top-fem på 5. etape, var sejren aldrig helt tæt på, erkender sportsdirektør Brian Holm

Med Philippe Gilnbert på den ene side og Julian Alaphilippe på den anden side af Peter Sagan forsøgte Quick-Step forgæves at score sæsonens sejr nummer 50. Foto: Christophe Ena/AP/Ritzau Scanpix
Med Philippe Gilnbert på den ene side og Julian Alaphilippe på den anden side af Peter Sagan forsøgte Quick-Step forgæves at score sæsonens sejr nummer 50. Foto: Christophe Ena/AP/Ritzau Scanpix

QUIMPER (Ekstra Bladet): To sejre på de første fire etaper sætter en streg under, at Quick-Step er sæsonens bedste cykelhold.

49 sejre er det belgiske mandskab noteret for, og det var nær blevet til 50, men Philippe Gilberts slangehug i bunden af bakken til Quimper rakte kun til en tredjeplads i mål.

Men det får ikke sportsdirektør Brian Holm til at hænge med skuffen.

- Vi prøver trods alt et eller andet. Det kan man ikke sige om ret mange andre. Vi angriber.

- Hvis planen ikke var god nok, så er der en eller anden cykel-professor, der må fortælle mig, hvad vi skulle have gjort anderledes.

- Så skulle vi have væltet Peter Sagan og Sonny Colbrelli. Men det er ikke så sportsligt. Ligegyldigt hvad vi havde gjort, så var de bedre. Længere er den ikke, siger Brian Holm.

Holdet havde også Julian Alaphilippe på femtepladsen, og begge d’herrer ligner et godt bud på en vinder torsdag, når der står Mûr-de-Bretagne på afslutningen.

- Ja, det kan være. Gilbert og Alaphilippe. Og Bob Jungels måske. Han kan også den slags, siger Brian Holm om vinderen af dette års Liège-Bastogne-Liège.

Verdensmester vandt igen - dansk komet i top 10

Tour-rytter mødte Kyllingen: Hvad gjorde vi forkert, Michael?

Tvunget til Tour-exit: Kæmpe stjerne forlader løbet

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.