Efter skrækstyrt: Se stjernens monsterknæ

Philippe Gilberts knæ er hævet voldsomt efter belgierens voldsomme styrt på tirsdagens etape

Philippe Gilbert kørte videre i 60 kilometer efter sit styrt. Det var hårdt for knæet. Foto: Getty Images)
Philippe Gilbert kørte videre i 60 kilometer efter sit styrt. Det var hårdt for knæet. Foto: Getty Images)

Der gik et gys gennem tv-seere, sportsdirektører og resten af Tour de France-feltet, da Quick-Steps Philippe Gilbert kørte ud over kanten på et autoværn og faldt flere meter ned på et underlag, der ikke ligefrem var belagt med mos, som belgierens danske danske sportsdirektør Brian Holm formulerede det.

Philippe Gilbert tog dog uheldet ganske pænt, til trods for at Brian Holm under etapen fortalte, at man kunne se rytterens knæskal efter mødet med stenunderlaget. Belgieren fortsatte og gennemførte etapen trods en brækket knæskal, men efterfølgende trak han sig fra Tour de France.

Og det skal han ikke høre et ondt ord for.

Hans knæ er således hævet ganske voldsomt, som det fremgår af rytterens opslag på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet

- Når du har en brækket knæskal og beslutter at køre videre i 60 kilometer mere, skriver Philippe Gilbert til billedet, hvor forskellen på højre og venstre ben i den grad er til at få øje på.

Uheldet skete, da Gilbert mistede herredømmet på nedkørslen fra Col de Portet-d’Aspet. Blot 100 meter fra det sted, hvor italieneren Fabio Casartelli i 1995 slog sig ihjel i et frygteligt styrt.

Efter etapen blev Gilbert kåret til etapens mest angrebsivrige rytter og blev hyldet på podiet, inden han måtte trække sig fra årets Tour de France.

Philippe Gilbert på podiet efter etapen. Foto: Ritzau Scanpix
Philippe Gilbert på podiet efter etapen. Foto: Ritzau Scanpix
 

Phillippe Gilbert slap med skrækken og et læderet knæ, men han er færdig i årets Tour de France. Foto: Getty Images Tour de france 2018 - 24. jul. 2018 - kl. 20:27 Røg ud over kanten i uhyggeligt styrt - nu er han ude af Tour'en

Michael Valgren i aktion i dette års Tour de France. Foto: AP. Sport og Spil Gulddrengen Valgren scorer kassen: Så meget tjener de danske stjerner

Se også: Efter stjerne-salg: Her er Brøndbys skjulte milliongevinst

22 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere