Efter styrt: Nu vil stjernen sagsøge Tour de France

Et styrt til Vincenzo Nibali på Alpe d'Huez kan få et juridisk efterspil, siger Nibalis hold, Bahrain-Merida

Vincenzo Nibali vil lægge sag an efter sit styrt. Foto: AP
Vincenzo Nibali vil lægge sag an efter sit styrt. Foto: AP

Den italienske cykelrytter Vincenzo Nibali måtte forlade Tour de France efter et styrt på 12. etape.

Her pådrog Bahrain-Merida-rytteren sig et brud på en ryghvirvel, da en kamerarem fra en tilskuer forårsagede styrtet, som skete fem kilometer fra målstregen på Alpe d'Huez.

Efter episoden har både Christian Prudhomme, der er løbsdirektør for Tour de France samt David Lappartient, der er præsident for Den Internationale Cykelunion (UCI), undskyldt, men det er ikke nok for Nibalis hold.

- De har undskyldt og forsikret os om, at sikkerheden vil blive forbedret i fremtiden, men det er ikke nok for os. Vi har lidt stor skade som hold, og det er ikke acceptabelt.

- Derfor kigger vores advokater på muligheden for at tage juridiske skridt, siger Brent Copeland, der er general manager for Bahrain-Merida, ifølge cyclingnews.com.

Arkivfoto: Christophe Ena/AP Tour de france 2018 Tour-stjerne måtte opgive: - Har set ting, jeg aldrig ville gøre

Michael Valgren kan få plads til at jagten en etape-triumf, selv om Jakob Fuglsangs klassement-kamp har øverste prioritet på Astana. Foto: AP Tour de france 2018 Kan blive Valgrens store chance: Astana med klar udmelding

Dylan Groenewegen ligner ikke en, der er helt komfortabel ved situationen bag sin norske hjælperytter Amund Grøndahl Jansen. Torsdag røg supersprinteren for tidsgrænsen, og hans sportsdirektør vil have reglerne ændret. Foto: All Over Press Tour de france 2018 Stormede ind til Tour-ledelsen: - Jeg er virkelig rasende over det

37 kommentarer
Vis kommentarer