Eksperter: Styrt vil koste dyrt for Astana og Fuglsang

Jakob Fuglsang rutsjer utvivlsomt nedad i klassementet på holdtidskørslen i dag, så målet er at begrænse skaden efter Luis Léon Sánchez' utidige exit

LA-ROCHE-SUR-YON (Ekstra Bladet): En af dem, der skulle have begrænset Astanas forventede tab på dagens holdløb, var Luis Léon Sánchez.

Men med spanieren ude måtte træner Rune Larsen i aftes i tænkeboks for at regne på nye skemaer, rytterne kan køre efter.

En hård opgave, erkendte han.

- I bund og grund drejer det sig om, at vi må sætte farten efter dem, vi har med. Hvis vi mangler et stort lokomotiv, så kan det være, at vi må være lidt mere konservative fra starten.

- Men vi bliver også nødt til at satse. Og de andre er gode ryttere. Vi har stadig et godt hold, men det er irriterende at mangle Luis.

Ekstra Bladets Tour-kommentator Michael Rasmussen vurderer, at Astanas tidstab på holdtidskørslen kan nå helt op to minutter.

- Inden tabet af Sanchez havde det været realistisk med et tidstab på cirka to sekunder pr. kilometer, altså lige godt et minut, siger Michael Rasmussen.

- Uden Sanchez vil tabet blive minimum ét sekund større pr. kilometer, så det samlede tidstab nærmer sig to minutter. Et succeskriterium må være, at Fuglsang efter dagens etape er højst ét minut efter Chris Froome i den samlede stilling, siger Rasmussen.

Se også: Kæmpe tro på Fuglsang: - Vi kommer nærmest med det danske landshold

Se også: Tour-hold vild med danskere: Nu får endnu et stortalent chancen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere