Eksperter: Styrt vil koste dyrt for Astana og Fuglsang

Jakob Fuglsang rutsjer utvivlsomt nedad i klassementet på holdtidskørslen i dag, så målet er at begrænse skaden efter Luis Léon Sánchez' utidige exit

LA-ROCHE-SUR-YON (Ekstra Bladet): En af dem, der skulle have begrænset Astanas forventede tab på dagens holdløb, var Luis Léon Sánchez.

Men med spanieren ude måtte træner Rune Larsen i aftes i tænkeboks for at regne på nye skemaer, rytterne kan køre efter.

En hård opgave, erkendte han.

- I bund og grund drejer det sig om, at vi må sætte farten efter dem, vi har med. Hvis vi mangler et stort lokomotiv, så kan det være, at vi må være lidt mere konservative fra starten.

- Men vi bliver også nødt til at satse. Og de andre er gode ryttere. Vi har stadig et godt hold, men det er irriterende at mangle Luis.

Ekstra Bladets Tour-kommentator Michael Rasmussen vurderer, at Astanas tidstab på holdtidskørslen kan nå helt op to minutter.

- Inden tabet af Sanchez havde det været realistisk med et tidstab på cirka to sekunder pr. kilometer, altså lige godt et minut, siger Michael Rasmussen.

- Uden Sanchez vil tabet blive minimum ét sekund større pr. kilometer, så det samlede tidstab nærmer sig to minutter. Et succeskriterium må være, at Fuglsang efter dagens etape er højst ét minut efter Chris Froome i den samlede stilling, siger Rasmussen.

Kæmpe tro på Fuglsang: - Vi kommer nærmest med det danske landshold

Tour-hold vild med danskere: Nu får endnu et stortalent chancen

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.