Fik kritik for at 'svigte' Fuglsang - her er svaret

På Astana tager man ikke kritikken af holdets dårlige placering ved Jakob Fuglsangs styrt så tungt

MÛR-DE-BRETAGNE (Ekstra Bladet): Hvis man troede, at der var panik i Astana-lejren efter 6. etape, så må man tro om igen.

For selv om Jakob Fuglsang sad lidt alene, da han med ca. 25 km til mål røg i asfalten, og blandt andre Ekstra Bladets cykel-ekspert, Michael Rasmussen, var hurtigt ude med kritik af holdet, så skaber episoden kun mindre panderynker hos de lyseblå.

- Der var meget stress, og vi bliver fanget lidt. Det bliver meget splittet, og holdet har svært ved at sidde samlet.

- Vi skulle have siddet lidt længere fremme. Vi prøver at komme frem ude i siden i stedet for at blive hos Jakob, og så kommer der et svaj, hvor vi desværre ryger ned, siger Jesper Hansen uden antydning af panik.

Han røg i øvrigt selv ned med sin kaptajn, da han sad lige bag ham. Og også han kom i nærkontakt med brændenælderne.

Heller ikke sportsdirektør Lars Michaelsen lægger for meget i det.

- Hvis man skal sætte tal på – også fra da jeg selv kørte – så var det en ud af ti gange, man selv var super tilfreds. Det er altid svært at sidde rigtigt. Alle sportsdirektørerne siger det samme, og der er en kamp om at være placeret.

- Men heldigvis vidste vi, at bakken første gang og ikke mindst den sidste ville rede ud på det stille og roligt, siger sportsdirektøren, der glæder sig over, at alle ryttere hjalp Fuglsang, da han havde allermest brug for det.

- Det er positivt. Det følger strategien, og den er ’alt for Jakob’, siger Lars Michaelsen.

Jakob Fulgsang overlevede en sen defekt uden tidstab.  Foto: Claus Bonnerup. Tour de france 2018 Fuglsang endte i brændenælde-busk på dramatisk etape

Tour de france 2018 Kyllingen inden super-afslutning: Fuglsang skal være vågen

Team Sky vinder næppe nogen popularitetskonkurrence. Tour de france 2018 Sky-rytter i tumult i Touren: Får nok af kritisk tilskuer

2 kommentarer
Vis kommentarer