Fuglsang hårdt svækket efter Tour-exit: - Det er skide ærgerligt

Tabet af Luis León Sanchez svækker Astana i mandagens holdtidskørsel, erkender Fuglsang

Hvad betyder tabet af Luis León Sanchez for Fuglsang og Astana? Michael Rasmussen analyserer dagens dramatiske etape her

Det er en alvorlig streg i regningen for Jakob Fuglsang og Astana, at Luis León Sanchez ikke længere er en del af Tour de France.

Sådan er konklusionen fra Fuglsang selv, efter at den erfarne spanier måtte udgå som følge af et styrt på 2. etape.

Styrtet kommer, dagen inden feltet skal køre holdtidskørsel, og det er selvsagt en svækkelse at være en rytter i undertal fra start.

- Det er skide ærgerligt, at han ikke er med længere. Nu er vi et af de få hold, der kun har syv mand. Vi har mistet ham, der skulle være en af vores helt store trækheste i holdløbet.

- Der er ikke nogen gode tidspunkter at miste folk på, men han havde været super vigtig i morgen (mandag, red.), siger Jakob Fuglsang.

- Jeg håber, at vi kan levere en herreindsats alligevel. Arbejdet er stadig det samme. At miste en mand gør, at vi alle sammen får mindre pause, når vi kører rundt.

Luis Leon Sanchez ses her efter dagens etape. Foto: Brian Askvig/Ekstra Bladet.
Luis Leon Sanchez ses her efter dagens etape. Foto: Brian Askvig/Ekstra Bladet.

Selv kom den danske kaptajn på ny sikkert i mål med favoritfeltet, men det betyder ikke, at det var en nem dag i den bagende franske sommerhede.

- Der var nogle, der skulle revanchere sig for i går og i hvert fald ikke skulle opleve det samme. Hold som BMC og Sky sad fremme hele dagen.

- Igen skulle vi køre forhindringsløb mellem heller, rundkørsler og vejbump, så det var ikke nogen nem dag, siger Fuglsang.

Efter to etaper ligger den 33-årige dansker på 16.-pladsen i klassementet. Han er 16 sekunder efter Peter Sagan (Bora), der er ny mand i gult.

Luis Leon Sanchez ses her efter dagens etape. Foto: Brian Askvig/Ekstra Bladet. Tour de france 2018 - 8. jul. 2018 - kl. 18:56 Kyllingen begræder frygteligt uheld: - Vi har mistet en af de flotteste

Sidste års vindere af de fire trøjer. Chris Froome i gult, Michael Matthews i den grønne sprintertrøje, Warren Barguil i den prikke bjergtrøje og Simon Yates i den hvide ungdomstrøje. Foto: AP Sport og Spil Podcast: 30 minutters Tour-kærlighed og nørderi: Derfor glæder Michael Rasmussen sig helt vildt

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere