Kyllingen revser Astana efter drama: 'Fuglsang var alt for sårbar!'

Michael Rasmussen har ikke mange gode ord til Astana efter 6. etape, mens Dan Martin får dagens hyldest for sit flotte ridt 

En dramatisk finale på Mur de Bretagne gav masser af spænding på torsdagens etape i Tour de France, der med danske øjne kunne have endt helt galt.  

Jakob Fuglsang røg i asfalten 25 kilometer før mål, og det var efter hårdt arbejde, at Astana- holdet fik kørt danskeren tilbage i feltet. 

På den første opkørsel på Mur de Bretagne blev han isoleret med blot to holdkammerater.

Fuglsang blev dog kørt tilbage i fin position og endte tre sekunder bag dagens vinder Dan Martin, men det kunne have endt meget værre for Astana, der slap med skrækken.

- Holdet bliver kørt tynde, og Fuglsang har simpelthen for få folk med sig første gang over Mur de Bretagne. Havde han punkteret ligesom Roman Bardet og Tom Dumoulin, så havde han også mistet rigtig meget tid. Der var kun tre tilbage fra Astana. Han var alt for sårbar.

- Det er sgu ikke godt nok af Astana. De kom på hårdt arbejde i dag, og jeg er spændt på, om de indkasserer en bøde for at holde for længe på følgebilen, siger Rasmussen om Astana, der dog slap for tidsstraf.

Quick-Step Floors med danske Brian Holm på holdet som sportsdirektør skabte ravage i løbet, hvor Dan Martin fra UAE-holdet nappede sejren.

- Det er en typisk Brian Holm-beslutning, da Quick-Step går frem, og det siger jeg endda uden at have snakket med ham. Han har ringet ned til vognen og sagt, at der kommer tre kilometer med sidevind, så den skulle bare have gas. Og han fik ret. Der skete en masse, fordi folk sider og sover. Når udbruddet har syv minutter, så går tingene langsomt i feltet, siger Rasmussen.

Her følger dagens top og flop:

Sky-rytter i tumult i Touren: Får nok af kritisk tilskuer

Kyllingen efter svær Tour-finale: - Han var tæt på genistreg

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri