Kyllingens hårde dom: 'Den kedeligste etape siden 2007'

Den syvende Tour de France-etape er årets længste, men den vil næppe blive husket som den mest nervepirrende. Ifølge Ekstra Bladets ligger skylden for dette hos arrangøren, ASO, der bliver udnævnt til dagens flop

Ekstra Bladets cykelekspert, Michael Rasmussen, var mildest talt ikke imponeret efter Tour'ens syvende etape, der ifølge ham var blandt de kedeligste etaper i mere end 10 år.

- Vi har været vidner til den kedeligste etape siden den 6. etape i 2007, hvor Bradley Wiggins kørte 230 kilometer alene, lyder det kort og kontant fra Kyllingen, som mener, at etapen var årsagen til rytternes passivitet på dagens etape. 

- Der var simpelthen ikke nogen, der havde lyst til at skulle i udbrud i dag. Med en etape-profil som denne her, er alt initiativ dræbt på forhånd, og der er kun tv-tid tilbage at køre om, forklarer han.

Den syvende etape bliver den længste ved dette års Tour de France, og det kan vi, ifølge Michael Rasmussen, være godt tilfredse med. De meget lange etaper med lange, lige strækninger kan nemlig skabe svære betingelser for underholdningsværdien.

Og det var netop det, der skete på dagens etape.

- For det første er etapen 231 kilometer lang, og de sidste mange kilometer går ligeud. Desuden er der fladt som en pandekage og ingen vind på løjpen, så der var ingen egentlige incitamenter til at gå i udbrud i dag, og det var der tilsyneladende også 170 cykelryttere der var enige i, siger Michael Rasmussen, der ikke er overrasket over måden, hvorpå dagens etape blev grebet an af rytterne.

- I optakten til dagens etapen skrev jeg, at man skulle forberede sig på en ørkenvandring af galaktiske dimensioner, og det synes jeg holdt meget godt stik, da de jo var en hel halv time efter tidsskemaet, siger han.

Tour-stjernen fik baghjul i intens afslutning

Lotto vil forlænge med Lars Bak: 'Det er helt op til ham'

Froome taber sekunder: - Der er grund til bekymring

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.