Sky-rytter i tumult i Touren: Får nok af kritisk tilskuer

Team Sky-rytteren Luke Rowe var ikke alt for begejstret for en kritisk fransk tilskuer under onsdagens Tour de France-etape

Michael Rasmussen analyserer femte etape af Tour de France

Team Sky virker i øjeblikket til ikke at være verdens mest populære cykelhold i kølvandet på den omstridte salbutamol-sag, stjernen Chris Froome har været involveret i.

DEN SAG KAN DU BLIVE MEGET KLOGERE PÅ HER OG HER.

Det er langt fra alle cykelfans, der føler, at Team Sky har rent mel i posen, og det ville en fransk tilskuer vise forud for onsdagens Tour de France-etape, som Peter Sagan endte med at vinde. Didier Bregarde havde taget plads ved Sky's teambus med et skilt, der læste 'Team Sky, tag hjem'.

Luke Rowe fik nok af en fransk tilskuer. Foto: AP
Luke Rowe fik nok af en fransk tilskuer. Foto: AP
 

Det blev for meget for Team Sky-rytteren Luke Rowe, der ifølge cykelsiderne velonews og cyclingnews flåede skiltet ud af hænderne på Didier Bregarde og konfronterede ham med det.

Rowe blev hurtigt selv konfronteret med situationen af reportere, men i første omgang nægtede han at have noget at gøre med det. Efter 5. etape blev tonen en anden, og han indrømmede sin rolle, men han nedtonede hele episoden over for velonews.

Rowe mener, det hele foregik i en sjov tone.

- Jeg synes ikke, jeg skal sige undskyld for noget som helst, skal jeg? Jeg har intet at undskylde for. Det var ingen stor ting, bare lidt sjov, siger Rowe, der smed skiltet ud.

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

- Det var lamineret, så jeg smed det til genbrug, som er der, jeg mener, skiltet hører til, lyder det fra Rowe.

Team Sky har allerede mødt flere kritiske røster i Frankrig. Under præsentationen af de deltagende Tour-hold blev der buhet af det britiske mandskab, mens Chris Froome også er blevet mødt med utilfredse råb.

Denne sag hjælper næppe på Team Sky's popularitet.

Udbryderne på fjerde etape sov i timen, mener Ekstra Bladets cykelekspert. Foto: AP Tour de france 2018 Kyllingen revser tandløse ryttere: ’Det er umådeligt dumt!’

Sagan tog sejren på 5. etape. Foto: Ritzau Scanpix Tour de france 2018 Kyllingen efter svær Tour-finale: - Han var tæt på genistreg

47 kommentarer
Vis kommentarer