Sprintede med om sejr efter voldsomt styrt: - Ham kan de lære af

Michael Rasmussen roser Peter Sagan til skyerne, mens minderne fra 2007 ramte den tidligere danske cykelrytter på 18. etape

18. etape i årets Tour de France blev som ventet en kamp for sprinterne, inden det igen går løs i bjergene, når rytterne fredag skal over tre frygtede stigninger.

Franske Arnaud Demare løb med sejren, dagen efter han blev beskyldt for at snyde sig over bjergene på 17 etape.

Arnaud Demare (tv) er stadig i spil til sejren på Champs-Èlysées, men han snyder, mener André Greipel. Foto: Ritzau Scanpix Tour de france 2018 Tour-stjerne beskyldte rival for snyd: Nu trækker han i land

Bemærkelsesværdigt, mener Michael Rasmussen.

- Det er bemærkelsesværdigt. Man må formode, han har haft nogle hårde dage i bjergene, hvor han i modsætning til alle andre jo kørte alene. I går blev han sat efter 500 meter, men det kan jo være, han har sparet sig, siger Michael Rasmussen.

Tyske André Greipel beskyldte efter etapen Demare for at snyde, men trak senere anklagen tilbage.

Michael Rasmussen undrer sig dog over, at Greipel insinuerede, at det ikke var første gang, at franskmanden overtrådte reglerne for at hænge på bilerne.

- Der er jo ikke beviser for det, men omvendt så er der stadigvæk grund til at stille spørgsmål til Greipel - altså om han reelt har set det, eller ikke har set det tidligere. Man må jo formode, at Greipel på et tidspunkt har siddet i gruppetoen sammen med Demare.

Danske cykel-entusiaster havde nok håbet at se Magnus Cort blande sig i sprinten, men Astana-rytteren nåede aldrig op, hvor det er rigtig sjovt.

Det skyldes en forkert taktik, lød det efterfølgende fra Cort, og Michael Rasmussen tror da også gerne, at den danske etapevinder ville have blandet sig, hvis han kunne.

- Magnus Cort har ganske få skud i bøssen, så det er ikke, fordi lysten manglede. Men vi skal også passe på med at snakke ham for meget op. Der er stadig nogle meget dygtige sprintere tilbage, siger han.

Nedenfor kan du dagens top og flop fra Michael Rasmussen. Denne gang med en personlig vinkel.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Tour de france 2018 Udskældt rytter sprinter sig til sejr

Matti Breschel fortsætter hos Education First. Foto: Ernst van Norde Cykling Dansk toprytter scorer ny kontrakt

Thor Hushovd var utrolig stærk i spurten, men han kunne altså ikke spurte fra hunden. Foto: AP Tour de france 2018 Dominerede i Touren: Cykelstjerne bidt til blods

0 kommentarer
Vis kommentarer