Tour-legende fik særlig gestus: - Det er meget god stil

Tour de France 2018 er slut, og den lejlighed benytter Michael Rasmussen til at hylde en af løbets store legender

Sylvain Chavanel fik lov at køre solo på sidste etape. Foto: Ritzau Scanpix
Sylvain Chavanel fik lov at køre solo på sidste etape. Foto: Ritzau Scanpix

Så nåede Tour de France til Paris. Igen.

Det endte som forventet, da sprinterne - eller dem, der var tilbage - kørte om sejren. Her blev det norske Alexander Kristoff, der havde de bedste ben. Danske Magnus Cort, der ellers var spået en chance i spurten, nåede aldrig med frem, hvor det for alvor var sjovt.

Der var da heller intet på den sidste etape, der overraskede Michael Rasmussen, Ekstra Bladets cykelekspert.

- Det var jo, som det plejer at være. Meget, meget forudsigeligt. Når først de har kørt derude og holdt skåltalerne og fået taget de forskellige billeder, så begyndte de at køre cykelløb, da de kom ind på anden omgang.

Foto: AP Cykling Buhet ud af restaurant: Så chokerede forhadt stjerne alle gæsterne

Med 61 kilometer til mål stak franske Sylvain Chavanel i lidt af et parade-udbrud. Franskmanden fik lidt luft fra feltet. Således kunne franskmanden, der kørte sit 18. og sidste Tour de France, få en passende afsked med verdens største cykelløb, før feltet slugte ham igen.

Geraint Thomas stod øverst på podiet og kunne lade sig hylde. På sin ene side kunne hans se holdkammeraten Chris Froome, der er rystet af Tour-tronen. I hvert fald indtil næste sommer, hvor hele karavanen triller Frankrig tynd igen.

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

 

Chris Froome kørte sig tilbage på podiet efter en fornem præstation på lørdagens enkeltstart. Foto: Ritzau/Scanpix Cykling Kæmpe overskud på målstregen: - Han vinder folket med den opførsel

2 kommentarer
Vis kommentarer