Tour-rytter fortsatte efter blodigt styrt: Nu hyldes han for Neymar-hån

Efter et blodigt styrt fortsætter Lawson Craddock i Tour de France. Den udholdenhed mener han, at Neymar kan lære af

Michael Rasmussen analyserer fjerde etape af Tour de France

Verden over har eksperter og fodboldfans kritiseret den brasilianske landsholdsspiller Neymar for at falde let og overdrive sine lidelser under VM.

Nu håner den amerikanske cykelrytter Lawson Craddock Neymar for sin opførsel på banen, hvor han teatralsk falder og ligger længe ned.

Den 26-årige cykelrytter styrtede under første etape af Tour de France, da en tabt drikkedunk tvang ham ud i grøften, hvilket resulterede i et voldsomt styrt.

Alligevel fortsatte Craddock turen med et blodigt øjenbryn, der måtte syes med en håndfuld sting og et brud på skulderbladet langs rygsøjlen. Lawson Craddock fuldførte oven i købet de resterende 100 kilometer og har planer om at stille til start igen søndag.

Efter styrtet har Lawson Craddock dog ikke kunnet modstå fristelsen om at stikke lidt til Neymar. Craddock mener, at Brasilianeren kan lære noget af den udholdenhed og viljestyrke.

Den schweiziske tv- og radiostation RTS har lavet en optælling af alle de spilpauser, Neymar har skabt, når han tilsyneladende overdriver sammenstød med modstandere.  Ifølge mediets optælling har Neymar trukket tiden i i alt 13 minutter og 50 sekunder i de episoder, hvor han smider sig. Foto. AP
Den schweiziske tv- og radiostation RTS har lavet en optælling af alle de spilpauser, Neymar har skabt, når han tilsyneladende overdriver sammenstød med modstandere. Ifølge mediets optælling har Neymar trukket tiden i i alt 13 minutter og 50 sekunder i de episoder, hvor han smider sig. Foto. AP
 

På Twitter delte Craddock et opslag, hvor gjorde gør grin med den brasilianske landsholdsspiller og pointerede deres vidt forskellige måder at tackle deres skadesituation.

'Største forskel er, at Neymar lige nu siddder i et fly på vej hjem, lød det spydigt fra amerikaneren i et tweet.

Nogle vil måske mene, at det er at gå for vidt at sammenligne de to meget forskellige sportsgrene, men ser man på Craddock og Neymars smertetærskel er det vist temmelig tydeligt, hvem der er mest udholdende af de to.

Mange fans af Craddock bakker op om hånen af Neymar, som de mener, er helt på sin plads. En bruger skriver oven i købet på Twitter under opslaget, at fodboldspillere er svage, og en anden skriver, at Neymar nok bare har knækket en negl, når han beklager sig.

Donerer penge
Lawson Craddock har desuden besluttet sig for at gøre en god gerning i forbindelse med Tour de France. Han vil donere 100 dollar til den amerikanske cykelklub 'Alkek Velodrome' i Texas for hver eneste fuldførte etape. 

'Et brud på skulderbladet og et par sting er ikke den måde, jeg ønskede at starte Tour de France, men denne Texaner vil kæmpe så hårdt, han kan for at fortsætte. Jeg donerer 100 dollar til Alkek-velodromen for hver etape, jeg fuldfører. Er der nogen andre, der vil være med?, skriver han til sine 14.000 følgere på Twitter.

Den amerikanske rytter lægger dog ikke skjul på, at han er i smerte.

- Lige nu er det ekstremt smertefuldt. Det var virkelig smertefuldt på vejen, hvor jeg forsøgte at komme igennem så let som muligt. Jeg fik fantastisk støtte af holdet, som hjalp mig i mål, fortalte han til EF Education First-Drapacs hjemmeside.

Stort medie: Tour-stjerne skifter til konkurrenter

Dansk komet på Tour-podiet: Mere end en drøm

Fuglsang med defekt hjul: Det bør ikke ske igen

Irriteret over rygter: Sådan slutter spillet om Eriksen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT