Annonce:
Annonce:

Tour-hold viser støtte: - Vores hjerter går til det danske folk

Flere Tour de France-hold har udtrykt deres medfølelse efter skyderiet i Field's

Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix
Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Cykling
Følg Tour de France

Efter skyderiet i Field's søndag aften har flere af holdene i Tour de France udtrykt deres støtte og medfølelse for danskerne på Twitter.

- Vores hjerter går til det danske folk i aften. Alle på Team DSM sender vores tanker og kondolencer til dem, der er påvirkede af de tragiske begivenheder i København, skriver Team DSM, der blandt andet har Casper Pedersen og Søren Kragh Andersen på holdet, der dog ikke er udtaget til Touren.

- Forfærdelige nyheder efter så fantastisk en weekend, hvor vi fejrede cyklingen i Danmark. Vores tanker er med ofrene og deres kære, skriver Lotto Soudal, der har danske Andreas Kron på Tour-holdet.

- Efter sådan en varm velkomst i Danmark, er vi dybt kede af at høre nyheder fra København. Vores kondolencer går til ofrene og deres familier, skriver Jakob Fuglsangs hold Israel-Premier Tech.

Annonce:

- Intermarché-Wanty-Gobert familien udtrykker dens medfølelse for det danske folk efter det dødelige angreb i København. Holdet vil aldrig glemme den utrolige, varme og rørende velkomst under Tour de France. Vores tanker er med ofrene og deres familier, skriver Intermaché.

- Vi har nydt en smuk Grand Départ i Danmark, og vi er dybt kede af at høre nyhederne om den frygtelige hændelse i København i dag. Vores hjerter går til alle involverede og dette vidunderlige land som helhed, skriver Quick-Step, der både har Kasper Asgreen, Michael Mørkøv og Mikkel Honoré på holdkortet.

- Og pludselig er glæden over den største cykelbegivenhed overskygget af tragedie. Vi er knuste over nyhederne fra København. Alle vores tanker går til ofrene og deres elskede, skriver Bora-Hansgrohe.

Flere andre cykelhold, blandt andet Cofidis og Arkéa, har delt Tour de France's officielle udtalelse fra tidligere i dag:

'Tour de France's sympati og medfølelse er hos det danske folk i denne tid. Touren er ekstremt chokeret og ked af at høre, hvad der skete i København.'

Annonce:

'Københavns befolkning har givet feltet en af de største velkomster i sportens historie, som har knyttet dybe bånd til dets følgere.'

'Hele Tourens karavane sender deres dybeste kondolencer til ofrene og deres familier,' står der i udtalelsen.

Politiet bekræftede på et pressemøde søndag aften, at der er tale om flere dræbte i forbindelse med skyderiet i Field's.

En 22-årig mand er anholdt. Politiet kan ikke afvise, at der er tale om terror.

Politiet fik de første anmeldelser om skyderiet omkring klokken 17.30 søndag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: