Tour-stjerne i slagsmål: Flækkede tand på hotelgæst

Den franske sprinter Nacer Bouhanni var utilfreds med fulde gæster og deres larm om natten, dagen inden han skulle køre det franske mesterskab

Bouhanni kan også bruge sin højre hånd til andet end at juble med Foto: AP
Bouhanni kan også bruge sin højre hånd til andet end at juble med Foto: AP

Han blev fransk mester i 2012, men en yderst uheldig optakt til mesterskabet i år umuliggjorde en gentagelse af bedriften for den franske sprinter Nacer Bouhanni.

Berusede gæster på det hotel, hvor hans hold Cofidis var indlogeret inden det franske linjeløb, ødelagde nemlig både nattesøvn og stjernesprinterens højre hånd, da et slagsmål brød ud mellem Bouhanni og de irriterende gæster.

Den franske sportsavis L'Equipe fortæller, at slagsmålet opstod om natten kl. 4 på hotellet Ecole Valentin, hvor holdet overnattede før de franske mesterskaber.

Tre berusede personer holdt brødrene Bouhanni, der sov på samme værelse, vågne, og da storebror Nacer bad dem dæmpe sig, brød der skænderi ud, og efterfølgende startede et slagsmål.

Bouhanni er bestemt ikke den rette mand at starte et slagsmål med, for inden han valgte cyklingen som levevej var Cofidis-sprinteren en yderst kompetent bokser, og hvert år bruger han boksning som en del af sin vintertræning, og han er altså en mand, der forstår at bruge næverne.

Det måtte en af de tre berusede gæster sande, da Bouhanni flækkede en tand på ham undervejs i tumulten. Den franske stjerne-sprinter slap dog ikke selv uskadt fra slagsmålet, han kom til skade med sin hånd og blev bragt til hospitalet, hvor han blev syet med fire sting.

- Nacer Bouhanni og hans bror (Rayanne Bouhanni, red.) hørte konstant larm fra naboværelset på hotellet. Nacer bad dem stoppe det, og så blev han angrebet af de alkohol-påvirkede folk, fortæller Bouhanni-brødrenes hold Cofidis om nattens dramatiske begivenhed i en pressemeddelelse.

Cofidis-rytteren stillede dog alligevel til start ved de franske mesterskaber søndag, men udgik ikke overraskende efter 40 kilometer på grund af søvnmangel og smerter i hånden.

Det franske mandskab meddeler dog, at skaden ikke får indflydelse på hans deltagelse i Tour de France, som starter på lørdag i Mont Saint Michel.

Her forventes Bouhanni at blive en af stjernerne i massespurterne, når den aggressive og hurtige franskmand tager kampen om mod sportens hurtigste folk.

André Greipel er en af verdens bedste sprintere, men han er presset af de unge - som endog lover den gamle kæmpe tæsk. (Foto: AP). Cykling Topsprinter ville slås med Greipel

Som dette billede fra gårsdagens spurt afslører, så var det ikke mange ryttere, der spurtede med om sejren. I baggrunden i grøn trøje ses gårsdagens nummer 5, Elia Viviani. Trods sin topplacering var han ikke i nærheden af sejren (Foto: AP) Cykling Raser efter Giro-kaos og sjaskvåde veje

Der blev gået til stålet i spurten, der afgjorde tirsdagens etape. (Foto: Zuma) Cykling Skub koster spurt-sejr i Paris-Nice

Nacer Bouhanni var hurtigst i opløbet. (Polfoto) Cykling Fransk sprinter vinder 1. etape i Dauphiné Nacer Bouhanni vandt i Catalonien (Foto: AP) Cykling Sprinter tager første etape i Catalonien Rundt

10 kommentarer
Vis kommentarer