Tour-vinder forlader reality-program med benbrud

Bradley Wiggins må trække sig fra det britiske program 'The Jump', efter at han har fået et brud i det ene ben

Bradley Wiggins har pådraget sig et brud i benet, mens han trænede til skisports-programmet 'The Jump'. Foto: All Over Press
Bradley Wiggins har pådraget sig et brud i benet, mens han trænede til skisports-programmet 'The Jump'. Foto: All Over Press

I cykelsportsmiljøet rystede man på hovedet af Bradley Wiggins, da han i starten af året fortalte, at han skulle være med i fjerde sæson af det britiske reality-program 'The Jump'.

Programmet er af samme format som eksempelvis 'Vild med dans', men her er dansen skiftet ud med vintersport. Deltagerne dyster i en række primært skisports-aktiviteter, og for at sætte lidt kolorit på programmet, så sker eliminationen ved, at de to dårligste fra hver konkurrence mødes i en direkte skihop-duel.

Bradley Wiggins, der har sagt, at han deltog i showet, fordi han elsker at stå på ski, var den internatyionalt set mest kendte deltager i fjerde sæson, hvor 2 af de 14 deltagere allerede er elimineret.

Nu er den total altså oppe på tre, efter at Wiggins i aftes via sin Twitter-konto meddelte, at han under træning havde pådraget sig et brud på det ene ben.

- Jeg er knust over at skulle forlade 'The Jump'. Jeg vil lige give jer en skades-opdatering.

- Jeg har set en specialist, og jeg har et mindre brud på benet og skal holde mig i ro i 3/6 uger. De gode nyheder er, at der ikke er brug for operation eller gips.

- En stor tak til holdet bag og hold og lykke til alle deltagere. På grund af den måde, showet er optaget, vil jeg være med indtil program nr. fire, så følg med.

- Det var intet grimt styrt, men en mindre træningsskade, der betyder, at jeg ikke kan konkurrere. Intet forfærdelilgt brud, ingen gips, har bare brug for at hvile det, skriver Tour de France-vinderen fra 2012.

Wiggins er ikke den første tilskadekomne på programmet. I sidste års program gik det galt for to deltagere. Den tidligere olympiske gymnast Beth Tweddle måtte opereres i nakken efter et styrt, mens skuespilleren Tina Hobley kom rigtig galt afsted. Hun rev skulderen af led, brækkede armen og rev det forreste korsbånd over.

Af de 11 tilbageværende deltager i programmet er blandt andre den tidligere engelske landsholds- og Liverpool-spiller Robbie Fowler.

7 kommentarer
Vis kommentarer