Annonce:
Annonce:

Træner fik et chok efter aprilsnar: Stjernen var ikke med

Edvald Boasson Hagens træner Fredrik Mohn fik et chok, da han så, at den norske yndling pludselig ikke var en del af sit holds Flandern Rundt-trup. Træneren havde dog ikke luret, at datoen hed første april...

Boasson Hagens træner blev taget godt og grundigt ved næsen. Foto: AP
Boasson Hagens træner blev taget godt og grundigt ved næsen. Foto: AP
Annonce:
Følg Cykling

Som traditionen foreskriver, er datoen i dag 1. april dagen, hvor medier, mennesker og så videre verden over sætter en dyd i at fuppe deres læsere/seere/lyttere/venner/fans med en historie, som viser sig ikke at være sand. Altså en klassisk aprilsnar.

Ofte er en aprilsnar dog så langt ude, at den simpelthen er for nem at gennemskue som en dårlig spøg, men andre gange så lykkes det at fuppe folk, der ikke har været opmærksomme på den drillende dato.

Tag nu for eksempelvis den norske cykelstjerne Edvald Boasson Hagens træner, Fredrik Mohn. Han gik fuldstændig i panik, da Hagens cykelhold Dimension Data tidligere på lørdagen på Twitter offentliggjorde deres Flandern Rundt-trup, hvor holdets formodede frontmand, Boasson Hagen, ikke var blandt de otte udtagne.

Annonce:

I stedet var holdet bygget op om deres klatrestærke eritrianer Merhawi Kudus, der med sin 58 kilo ikke ligefrem er skabt til en hård klassiker som Flandern Rundt, der byder på bakker og brosten gennem hele dagen søndagen.

Men det havde Hagens træner Mohn overhovedet ikke fanget, så da han så det sydafrikanske hold offentliggøre mandskabet, uden hans egen elev Hagen, gik han i panik.

- Jeg fik et chok, så jeg prøvede at ringe til Edvald, men han var ude og træne med holdet. I stedet ringede jeg til hans kæreste Marlen, som sagde, at det var en aprilsnar fra holdet, fortæller Fredrik Mohn til det norske nyhedsbureau NTB.

- Der skal nok et brækket ben til at stoppe ham fra at deltage, lyder det.

Boasson Hagen er klar til de belgiske brosten søndag 2.april. Foto: AP
Boasson Hagen er klar til de belgiske brosten søndag 2.april. Foto: AP
 

Mohn blev altså taget godt og grundigt ved næsen 1. april, og mon ikke træneren går rundt med en lille smule røde ører, efter han ikke kunne gennemskue den oplagte aprilsnar.

Holdet berolige da senere på dagen både Mohn og eventuelle andre 'narrede' med, at Boasson Hagen naturligvis stiller til start ved den belgiske storklassiker søndag.

Annonce:

Nordmanden er da også blandt outsiderne til sejren i morgen, og det ville have været en sensation af de større, hvis han ikke havde været en del af det sydafrikanske mandskab, når rytterne søndag kl. 10 ruller ud på den 260 kilometer lange klassiker.

Du kan følge løbet på TV2 i morgen.

Synes du, Dimension Datas aprilsnar var en af de gode? Her kan du se de gode og dårlige aprilsnarre fra 1. april 2017.

Her er årets bedste og værste aprilsnarre  

Norsk ballade efter VM-flop: Rasende på holdkammeraten

Kæmpe norsk Tour-brøler: Fejrede den forkerte etapevinder  

Norsk mester sprinter sig til sejr i Tour-optakt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: