TV: Brækker flere knogler i brutalt sammenstød

Irske Matt Brammeier var i et voldsomt sammenstød med en bil i det amerikanske etapeløb Tour of Utah

Det sker desværre fra tid til anden. Jakob Fuglsang har prøvet det. 'Pigtrådsrytteren' Johnny Hoogerland har prøvet det. Greg van Avermaet har prøvet det. Og nu er det den irske MTN-Qhubeka-ryttere Matt Brammeiers tur til at prøve det - At komme i uheldig nærkontakt med et motoriseret køretøj, der er med i det cykelløb, som rytteren selv deltager i.

Se også: Kæmpe-skandale: Motorcykel kostede Fuglsang etapesejren

Se også: Lavede 'en Fuglsang': Cykelstjerne rasende på motorcykel

Se også: Pigtrådsrytter glad for at være i live

Brammeier deltog i det amerikanske cykelløb Tour of Utah og på gårsdagens kongeetape med mål på toppen af en stigning, gik det galt for den 30-årige rytter.

På femte etape af løbet var Brammeier på vej ned fra Guardsman Pass, mens han kæmpede bag hovedfeltet. På vej ud af et et s-sving kom Brammeier i skred, og uheldigvis kom en bil i vejen for den bremsende irer.

Qhubeka-rytteren torpederede derfor direkte ind i siden på bilen og fløj af cyklen og ramte efterfølgende tungt på asfalten.

Se videoen af styrtet øverst oppe

Brammeier blev efter det brutale styrt liggende på asfalten og måtte omgående fragtes til sygehuset, hvor han ifølge holdet fik konstateret flere voldsomme brud.

Heldigvis er Brammeier ved godt mod, som I kan se i nedenstående tweet. Han har da overskud til en 'thumps up'.

3 kommentarer
Vis kommentarer