TV: Nu igen! Motorcykel torpederer rytter

I Paris-Roubaix kom en rytter atter til skade, da en motorcykel ikke nåede at bremse i tide

Se optagelser af ulykken her

Efter en serie motorcykelulykker i cykelløb og heftig debat om førernes påstået hensynsløse kørsel blev der søndag hældt benzin på bålet, da endnu en rytter kom til skade i en kollision med en motorcykel.

På den berygtede brostensstrækning gennem Arenberg-skoven skete endnu en ulykke, da en mc-fører ikke magtede at bremse i tide, da et styrt fandt sted.

En video optaget af en tilskuer viser en flok ryttere, som slynges til jorden i et absolut forventeligt styrt på den ufremkommelige strækning. Rytterne bagved hugger hurtigt bremserne i, men mc-føreren får ikke bragt sit køretøj til standsning. Motorcyklen glider i lav fart ind i Sky-rytteren Elia Viviani, som siden udgik og ifølge Team Skys Twitter-meldinger blev bragt til hospitalet til undersøgelse.

Allover Cykling Rytter er i kritisk tilstand: Kørt ned af motorcykel

På videoen synes han at markere smerte i brystregionen, men han stod oprejst og syntes ikke at være kommet alvorligt til skade.

Team Sky har givet følgende update på Vivianis tilstand

- Elia har det rigtig godt, hvilket er gode nyheder. Han troede, han havde forudset styrtet, da han så det ske foran ham. Han stoppede ude i siden ved barrieren, da motorcyklen kørte ind i ham.

- Han blev derfor kørt på hospitalet til røntgen, der heldigvis ikke viste nogen brud. Han har fået et par skrammer og buler og er selvfølgelig øm, men vi er taknemlig for, at han ikke har fået nogle slemmer skader. Vi regner med, at han snart er tilbage, siger holdets læge Derick Macleod.

Det kostede Demoitie livet, da han blev kørt ned af en motorcykel under gårsdagens Gent-Wevelgem (Foto: All Over) Cykling Rasende ryttere efter dødsfald: Nu må det være nok!

Debatten om de mange motorcykler, der sværmer om rytterne i de store løb, vil nu givetvis blusse op igen. Om mc-føreren i den aktuelle situation kørte uforsvarligt, må en nærmere undersøgelse afklare, men umiddelbart udtrykte en Trek-rytter øjensynligt skarp kritik af motorcyklistens kørsel.

Se motorcykel-uheldet i videoen øverst oppe

20 kommentarer
Vis kommentarer