TV-vært i brutalt styrt: Har fået 11 brud og en punkteret lunge

Sportsværten Claus Elming er udskrevet efter et styrt på cykel, der kostede en tur på hospitalet med ambulancen

Claus Elming røg på hospitalet efter alvorligt cykelstyrt, men efter tre uger er han udskrevet. Foto: Jakob Jørgensen
Claus Elming røg på hospitalet efter alvorligt cykelstyrt, men efter tre uger er han udskrevet. Foto: Jakob Jørgensen

Sportsværten Claus Elming - også kendt fra Vild med Dans  - har ikke været på TV2-skærmen de seneste uger. Årsagen er, at den tidligere Tour de France-vært selv har været ude og prøve kræfter med cyklen, og på Kristi Himmelfartsdag i slutningen af maj kom han galt afsted.

- Jeg er glad for at være sluppet så ’let’. Det er svært at sige, at det kunne have været værre, når man ligger her med 11 brud og en punkteret lunge, men det kunne det, siger Elming kendt fra Tour de France, NFL og ishockey-VM, til BT.

Uheldet skete, da han sammen med to venner cyklede fra Østerbro til nordsjællandske Hornbæk, men på vejen hjem gik det galt på Strandvejen omkring Kokkedal, hvor han lå i læ af kollegaen og cykelkommentatoren Rasmus Staghøj.

- Og så kom jeg for tæt på ham, og mit forhjul ramte hans baghjul. Jeg kom i svingninger og ubalance, og så stod cyklen sidelæns, så jeg nærmest katapulterede ud over cyklen og røg ned i kantstenen, lyder det fra Elming.

Claus Elming slog igennem som NFL-vært tidligt i årtusindet. Foto: TV2 Sport
Claus Elming slog igennem som NFL-vært tidligt i årtusindet. Foto: TV2 Sport
 

Elming kom straks med ambulancen til Nordsjællands Hospital i Hillerød, hvor der blev konstateret syv brækkede ribben, hvor af to var brækket to gange, et brækket kraveben, et brækket skulderblad og en punkteret lunge.

Siden blev Elming overflyttet til Rigshospitalet, hvor han blev opereret, og efter tre uger er han nu udskrevet og er i gang med genoptræningen.

Elming er tilbage og i fuldt vigør og er dermed både klar til sommeren og efterårets Vild med dans. Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Elming.

Claus Elming som Tour de France-interviewer. Foto: Claus Bonnerup
Claus Elming som Tour de France-interviewer. Foto: Claus Bonnerup

Se også: TV2-vært bestjålet under Tour de France

Se også: TV2-vært forsvarer Rolfs 'blær og pral'

Se også: Dansk tour-chok vækker foragelse i Norge: 'Hvad skal de med ham?'

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

58 kommentarer
Vis kommentarer