Ullrich forklarer utroskab: - Jeg har brug for sex

Jan Ullrich er på afvænning efter skandale-måned, og nu fortæller han om sit besøg hos prostitueret, selvom han har fremtidsplaner med sin nye kæreste

Reuter: Jan Ullrich efter anholdelse i Tyskland

Se også: Tour-vinder fængslet igen: Mishandlede prostitueret på luksushotel

Den tidligere Tour de France-vinder Jan Ullrich har haft en forfærdelig måned, siden han 4. august blev anholdt på Mallorca efter sammenstød med sin nabo.

Hjemme i Tyskland gik han i behandling for sit store brug af amfetamin og alkohol, men blev så anholdt igen for at have mishandlet en prostitueret, som han er anklaget for at have forsøgt at kvæle på et hotel.

Nu har tv-stationen RTL interviewet ham på afvænningsklinikken og forholdt ham til, hvorfor han havde sex med en prostitueret, selvom han har en kæreste.

- Det var aftalt. Det er en personlig ting. Jeg har bare brug for sex, hvilket er ret normalt, for jeg er en ung mand, og hvis jeg er afsted i fire uger, så kan jeg få det fra andre kvinder, siger Ullrich til RTL.

Selvom den tidligere cykelstjerne altså lader til at kunne adskille det fysiske og følelseslivet, så føler han sig forelsket og tror på en fremtid med sin kæreste.

- Jeg kan mærke, når nogen elsker mig, siger Ullrich.

I 11 år dannede han par med Gaby Weiss, som han også fik den nu 15-årige datter Marie med, men i 2006 blev han skilt og fandt i stedet sammen med Sara Steinhauser, som han har tre sønner sammen med, Max på 11, Benno på 7 og Toni på 15.

I begyndelsen af juni blev han dog også skilt fra kone nummer to, der forbød ham kontakt med børnene på grund af omgangen med stoffer og alkohol.

- Jeg kom faktisk her på afvænningsklinikken på grund af mine børn, og det var på opfordring fra min kone. Fordi vi slet ikke kunne tale sammen. Og jeg har også erkendt, at det er godt for mig, siger Ullrich.

Artiklen fortsætter under billederne

Ullrich med sin første kone Gabi Weiss. Foto: All Over
Ullrich med sin første kone Gabi Weiss. Foto: All Over

Ullrich med sin anden kone Sarah Steinhauser, som han blev skilt fra i juni. Foto: All Over
Ullrich med sin anden kone Sarah Steinhauser, som han blev skilt fra i juni. Foto: All Over

Jan Ullrich vandt Tour de France i 1997 med den forsvarende vinder Bjarne Riis som hjælper. Foto: Claus Lunde
Jan Ullrich vandt Tour de France i 1997 med den forsvarende vinder Bjarne Riis som hjælper. Foto: Claus Lunde

Ullrich blandt kyssepiger. Foto: Claus Bonnerup
Ullrich blandt kyssepiger. Foto: Claus Bonnerup
 

I tv-interviewet vil Jan Ullrich ikke fortælle ret meget om episoden, hvor en prostitueret anklager ham for kvælningsforsøg, men han bekræfter dog, at der er tale om 'fri fantasi', og at kvinden er en 'god skuespiller'. Sagen er endnu ikke afsluttet hos det tyske politi.

Ullrich skal foreløbig være på afvænning i fire uger, men han føler slet ikke, at han er misbruger.

- Jeg har været nødt til tage amfetamin i længere tid, fordi jeg har været helt nedkørt. Det er lige som, når andre mennesker tager sovepiller. Bare omvendt, siger Ullrich.

Han drikker heller vin og øl længere, men erkender, at han har drukket lidt for meget whisky. Den slags drikker han stadig, men ikke længere hver eneste dag, og det vil han gerne fortsætte med.

Bliv klogere på Jan Ullrichs august-nedtur her:

Se også: Ullrich taler ud om sammenbruddet: De var årsagen til min nedtur

Se også: Rørende billede: Armstrong kommer Ullrich til undsætning

Se også: Nu taler Armstrong om Ullrichs nedtur: - Han var den eneste der skræmte mig

Jan Ullrich har kæmpet på mange fronter, men når de forkerte lokker ham, har han svært ved at bide tænderne sammen og takke nej, siger vennerne. Foto: Joel Saget/Ritzau Scanpix Sport og Spil Vennerne om Jan Ullrichs nedtur: For nem at lokke

 

Sådan så det ud i weekenden, da Jan Ullrich blev ført til retten i Palma på Mallorca. Foto: Ritzau/Scanpix / LLITERES Cykling - 7. aug. 2018 - kl. 21:03 Vennen afslører Tour-stjernen: 'Han er et farligt vrag!'

Ullrich ankom til pokitistationen med en t-shirts om hovedet for at skjule sig. Foto: Ritzau Scanpix Cykling - 6. aug. 2018 - kl. 14:44 Stærke billeder af ydmyget Tour-vinder: 'Lad mig være i fred'

Se også: Vandt Tour de France: Nu er han anholdt på Mallorca

Nedturen vil ingen ende tage for den tidligere cykelstjerne Jan Ullrich. Nu ryger han på afvænning. Foto: Ritzau Scanpix Cykling - 13. aug. 2018 - kl. 08:59 Kokain og brugte kondomer: Nu taler mishandlet prostitueret ud om Tour-vinderen

10 kommentarer
Vis kommentarer