Ung dansk cykel-komet bliver professionel

Den danske vinder af 1. etape i Danmark Rundt, Casper Pedersen, bliver professionel

Casper Pedersen bliver professionel. Foto: Tariq Mikkel Khan
Casper Pedersen bliver professionel. Foto: Tariq Mikkel Khan

Regerende U23-europamester Casper Pedersen tog tirsdag fusen på et samlet felt inklusive nogle af sportens helt store ryttere, da han i Kalundborg kørte alene til mål og sikrede sig førertrøjen i Postnord Danmark Rundt.

Karrierens største sejr, kaldte den danske kontinentalrytter selv sin bedrift på løbets første etape. Den bringer ham kun naturligt endnu tættere på inderkredsen i det favoritfelt, der i næste uge skal kæmpe om VM i Norge.

Det eneste, den 21-årige komet, kan ærgre sig over nu, er, at han allerede har indgået en aftale for næste år. En etapesejr i Danmark Rundt er penge værd, men det kommer altså ikke til at afspejle sig i hans løn.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver Casper Pedersen professionel på det irske prokontinentalmandskab Aqua Blue Sport, som i år har danske Lasse Norman Hansen i truppen. Også sportsdirektør Nicki Sørensen er tilknyttet holdet.

Pedersen ville ikke tirsdag ud med, hvad hans nye arbejdsgiver hedder, men han bekræftede, at han træder et niveau op næste år.

- Jeg har været meget glad for at køre i denne trøje, sagde Pedersen og trak ud i sin Giant-Castelli-trøje.

- Men jeg skal et niveau op næste år. Det skulle blive offentliggjort en af de nærmeste dage, hvor jeg skal køre, sagde han.

Danmark Rundt blev ramt af en gigantisk brøler på 1. etape. Foto: Claus Bonnerup Cykling - 12. sep. 2017 - kl. 18:06 Dansk komet vandt åbning: Se den pinlige cykel-brøler her

Cykling - 12. sep. 2017 - kl. 18:53 Her kører Andreas forkert: ’Nej, nej, det er fandeme løgn’

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen