Urørlig Kruijswijk: Denne etape passer mig endnu bedre

Steven Kruijswijk mener, at fredagens Giro-etape passer rigtig godt til hans klatreevner

Steven Kruijswijk synes, at fredagens bjergetape passer godt til ham. (Foto: AP)
Steven Kruijswijk synes, at fredagens bjergetape passer godt til ham. (Foto: AP)

På samtlige bjergetaper i årets Giro d'Italia har hollænderen Steven Kruijswijk (LottoNL-Jumbo) været umulig at sætte for konkurrenterne, og det har givet ham en solid føring på tre minutter ned til Esteban Chaves (Orica-Greenedge) på andenpladsen.

Fredag og lørdag byder på hårde bjergetaper og er samtidig sidste mulighed for at udfordre den lyserøde førertrøje, men ifølge Kruijswijk skal konkurrenterne stå tidligt op fredag for at stække ham.

- Jeg tror, i morgen (fredag, red.) passer mig endnu bedre. Det slutter opad og er længere stigninger oppe i højderne. Jeg ser frem til det, siger Kruijswijk til TV2 Sport.

Jakob Fuglsang bør opgive drømmen om at vinde en Grand Tour, mener Michael Rasmussen. (Foto: All Over Press) Cykling Brutal cykelkommentator: Du har stået stille i syv år, Fuglsang

Trods advarslen til konkurrenterne ved den stærke hollænder godt, at Chaves, Vincenzo Nibali (Astana) og Alejandro Valverde (Movistar) vil komme til at angribe ham.

- Jeg kan forvente et fyrværkeri fra de andre, tror jeg, men jeg har det godt, lyder det fra løbets førende rytter.

Vincenzo Nibali lægger da heller ikke skjul på, at han vil forsøge at give sine fans på hjemlig grund offensiv kørsel.

- Det forventer mine fans altid. Jeg vil prøve ikke at skuffe dem. Men selvfølgelig kan jeg ikke garantere noget. Hvis jeg har gode ben, ellers ikke, lyder det fra italieneren ifølge TV2 Sport.

Matteo Trentin vandt 18. etape i årets Giro d'Italia. (Foto: All Over Press) Cykling Matteo Trentin snyder alle på udbrydernes dag

1 kommentar
Vis kommentarer