Annonce:
Annonce:

Uvished om Saxo Banks cykel-fremtid

Lars Seier Christensen, hvis kærlighed til cykelsporten har givet Saxo Bank en fremtrædende rolle i det professionelle felt, træder ud af bankens direktion fra 1. januar

Lars Seier Christensen har været en hyppig besøgende ved Tour de France i kraft af sit sponsorat af cykelholdet Tinkoff-Saxo. (Foto: Claus Bonnerup).
Lars Seier Christensen har været en hyppig besøgende ved Tour de France i kraft af sit sponsorat af cykelholdet Tinkoff-Saxo. (Foto: Claus Bonnerup).
Annonce:
Følg Cykling

Siden 2008 har Saxo Bank postet millioner og atter millioner kroner i professionel cykelsport som sponsor for først Bjarne Riis og siden Oleg Tinkov. Det er fortrinsvis sket i kraft af grundlæggeren og storaktionæren Lars Seier Christensens kærlighed til cykelsporten - og hans glæde ved den massive opmærksomhed, cykelholdet har sikret hans virksomhed.

Fra januar udtræder Lars Seier Christensen af bankens direktion, og det store spørgsmål i det professionelle felt er nu, om bankens sponsorat også er fortid. Mange tager for givet, at sponsoratet af Tinkoff-Saxo ikke fortsætter, og de fem millioner euro - cirka 37,5 millioner kroner - som banken menes at skyde i cykelholdet årligt, er der mange andre hold, der hellere end gerne vil lægge beslag på.

Annonce:

Endnu er det dog uvist, om banken fortsat er interesseret i at sponsorere et cykelhold, når Lars Seier Christensen træder tilbage som administrerende direktør. Pressemeddelelsen, som mandag annoncerede nyheden, giver ingen udtømmende begrundelse for Christensens udtræden, og der er kun naturligt ingen fingerpeg om den sportsglade direktørs sponsorprojekter. Saxo Bank er også involveret i Formel 1, og personligt er Lars Seier Christensen sponsor for ishockeyklubben Rungsted.

- Jeg har i noget tid ønsket at træde tilbage i en anden rolle, og jeg mener, at tidspunktet nu er det rigtige, siger Lars Seier Christensen i pressemeddelelsen fra Saxo Bank.

Lars Seier ude af Saxo Banks direktion

Direktionen i Saxo Bank vil fra 1. januar 2016 bestå af administrerende direktør Kim Fournais, finansdirektør Steen Blaafalk og driftsdirektør Søren Kyhl, meddeler Saxo Bank.

Lars Seier Christensen ejer 26 procent af aktierne i banken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: