Vågnede nøgen og bundet til en stol

Professionel cykelrytter var fem timer i fangenskab, hvor en mand fuld af had tog hendes tøj, slog hende, gav hende snaps og truede med at kvæle og drukne hende - lige indtil snakken faldt på planter

Den professionelle cykelrytter og triatlet Nathalie Birli har været ude for en helt forfærdelig oplevelse. Privatfoto
Den professionelle cykelrytter og triatlet Nathalie Birli har været ude for en helt forfærdelig oplevelse. Privatfoto

Hun er professionel på det østrigske cykelhold Vitalogic Astrokalb Radunion Nö og har også været national U23-mester i disciplinen triatlon-sprint.

Men nu rammer den 27-årige Nathalie Birli medier verden over efter en helt igennem uhyggelig oplevelse på en træningstur i hjemlandet tirsdag ved 17-tiden.

- Pludselig kørte en rød bil ind i mig, og jeg faldt og brækkede armen. En mand kom ud, ramte mit hoved med en stok, tapede mig og førte mig ind i bilen.

- Da jeg vågnede, var jeg nøgen og bundet til en stol, fortæller Birli til Kronen Zeitung.

I mange timer sad hun i fangenskab, og først sent på aftenen fik hun overtalt manden til at slippe hende fri.

- Han var fuld af had. Han blændede mine øjne og tvang mig til at drikke vin og snaps. Han havde en kniv i hånden, og pludselig blokerede han min mund og næse og ville kvæle mig, siger Birli.

- Han slap mig, men tvang mig herefter ned i et badekar og sagde, at han ville drukne mig.

Først kort før midnat slap hun fri fra manden, og det gennem et helt særligt trick.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Birli træner også andet end cykling:

Emiliano Sala blev dræbt i flystyrt i januar - nu er en mand anholdt i sagen. Foto: AP Premier League - 19. jun. 2019 - kl. 19:53 Ny udvikling i fly-ulykke: Sigtet for uagtsomt manddrab

Se også: Drømmeparret afslører: - Sex 12-15 gange om ugen

30-årige Kai Robin Havnaa skal forsøge at fortsætte sejrsstimen, når han lørdag aften går i ringen ved Nordic Fight Night i Forum Horsens. Foto: Sauerland Promotion Sport og Spil Far blev dræbt og onkel er storrøver: - Jeg har ét mål

- Gennembruddet kom, da jeg så alle de orkidéer, han havde i huset. Jeg roste dem og pludselig begyndte han at være venlig mod mig.

- Han var gartner. Så fortalte han mig, at han havde et hårdt liv.

- Jeg foreslog, at vi kunne kalde det en ulykke, hvis han lod mig gå. Jeg fik tøj på, og han gik med mig til døren, siger Birli.

Da hun kom hjem, gik hun lige ind i huset og ringede til sin kæreste.

Den 33-årige gerningsmand er psykisk syg og kendt af politiet og blev arresteret klokken 03 samme nat.

Mishandlingen foregik som i en dårlig film i et lille hus på en fjern vej, men manden var til at finde på grund af data fra kvindens cykelcomputer.

Cykelrytteren er nu på hospitalet i Graz og takker alle de mennesker, der ledte efter hende, da hun var væk.

Nathalie Birli arbejder ved siden af proftilværelsen som cykelrytter også som instruktør i fitness, langrend og løb, mens hun tidligere på året også blev mor.

Her er cykelrytterens tak direkte fra hospitalet

- Et stort, sort hul, lyder Carina Lundbye Hansens beskrivelse af tiden efter tragedien. Indsat Allan Simonsen. Foto: Tim Kildeborg Jensen og Thomas Lekfeldt (indsat billede) Sport og Spil Så kæresten dø på TV: Jeg er smadret indeni - for altid!

Suzy Favor Hamilton i et vindue på et hotel i Las Vegas. (Foto fra bogen 'Sexløberen') Sport og Spil OL-atletens vilde dobbeltliv: I seng med fem fyre på en aften

 

Se også: Han var en af de gode: Tennis-legende død