Vågnet af koma: Hej verden! Jeg klarede det

Lotto-rytteren Kris Boeckmans, som blev lagt i koma efter et voldsomt styrt i Vueltaen, er tilbage på Twitter

Boeckmans fotograferet i maj i år under etapeløbet World Ports Classic: (Foto: TIM DE WAELE/CORBIS).
Boeckmans fotograferet i maj i år under etapeløbet World Ports Classic: (Foto: TIM DE WAELE/CORBIS).

I et voldsomt styrt i det netop overståede Vuelta a España røg belgieren Kris Boeckmans så hårdt i asfalten, at han på hospitalet måtte lægges i kunstig koma for at sikre hans hårdt medtagne krop ro i helingsprocessen. Nu - knapt tre uger senere - melder Boeckmans sig tilbage ved fuld bevidsthed med en besked på det sociale netværk Twitter.

- Hej verden! Tak til alle for hilsener og stor støtte. Det var et af mine hårdeste ridt nogensinde, men jeg klarede det, skriver Boeckmans.

Boeckmans Lotto-Soudal-mandskab meddelte efter styrtet, at den uheldige rytter havde pådraget sig hjernerystelse, alvorlige skader i ansigtet, adskillige brud, tre brækkede ribben og en blødning i lungen. På grund af skaderne lagde lægerne ham i kunstig koma, og han gennemgik efterfølgende flere operationer.

Hans comeback på de sociale medier varsler muligvis også et comeback i sadlen, men det har dog fortsat lange udsigter. Hans hilsen på Twitter vakte stor begejstring i cykelverdenen, og han blev mødt med et væld af lykønskninger og hilsner, da han meldte sig på banen onsdag.

Se også: Lotto-rytter i kunstig koma efter brutalt Vuelta-styrt

1 kommentar
Vis kommentarer