Vækker opsigt med sejrskys - midt under løbet

Hvad er chancen? Kærestepar lå pludselig skulder ved skulder på vej mod hver sit nationale mesterskab. Og det skulle da fejres

Omer Shapira under VM i enkeltstart i Bergen i 2017. Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix
Omer Shapira under VM i enkeltstart i Bergen i 2017. Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

Der bliver kysset på livet løs på podier verden over, når cykelløb er afviklet.

Men det er forholdsvis begrænset, hvor mange kys der finder sted ude på landevejene.

Derfor har det også vakt international opsigt, at to ryttere pludselig trykkede læberne mod hinanden i lørdagens nationale mesterskab i Israel.

Omer Shapira og Guy Sagiv lå pludselig skulder ved skulder og fandt det naturligt lige at hilse på hinanden på den romantiske måde.

De to 24-årige ryttere er kærester, og derfor er et enkelt kys ikke videre spektakulært. Men det var situationen.

For modsat så mange andre steder blev det israelske mesterskab for mænd og kvinder afviklet samtidig - og på samme rute.

Nu er de to kærester blandt landets bedste cykelryttere, men alligevel må det siges at være enestående, at de begge kom i udbrud i deres respektive løb og lå til at vinde, da de pludselig kørte skulder ved skulder.

Og så var det svært at dy sig.

Guy Sagiv lagde sin arm om kærestens skulder og gav hende et kys på munden, hvilket hurtigt blev gengældt. Og så var det ellers videre.

- Ræk os lommetørklæderne!!! Kan ikke komme i tanke om en bedre måde at vinde det nationale mesterskab på. Ny israelsk mester Guy Sagiv og Omer Shapira. Filmen? Snart i en biograf nær dig. Vi giver popcorn!, skriver hans hold, Israel Cycling Academy på Twitter.

Sagiv kørte fra Shapira og i mål i ensom majestæt. Kort efter fulgte hun på samme måde. Og den usandsynlige triumf var en kendsgerning.

Guy Sagiv kører for Pro Continental-holdet Israel Cycling Academy og har vundet flere nationale mesterskaber. Internationalt mangler han endnu at vise noget bemærkelsesværdigt. Han har en enkelt gang kørt Giro d'Italia med en samlet 141. plads som følge.

Omer Shapira kører for det tyske Canyon-SRAM-hold på kvindernes World Tour.

Læs også: Se også: Ny virkelighed efter uhyggelig afsløring

Læs også: Kasper Asgreen, der torsdag vandt DM i enkeltstart, er blandt de ryttere, arrangørerne prøver at holde adskilt fra utålmodige bilister. Foto: Ernst van Norde Cykling - 29. jun. 2019 - kl. 21:07 Efter dødsulykke: Ego-bilister skaber nye problemer

Læs også: Se også: Holm om Asgreen: Belgierne er smask-forelskede

Thomas de Gendt (i prikker) er altid populær blandt holdet.dks tour-managere. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Kongen af Tour-manager: Ham her kan give dig drømmestart

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere